Ο Hasbulla δεν είναι μόνος, υπάρχει αντίστοιχος στην Κίνα

Αυτός βέβαια φαίνεται 10 ετών ενώ κανονικά είναι 27. 

Όλοι ξέρουμε πλέον το internet sensation που λέγεται Hasbulla Magomedov. Ποιος δεν έχει δει έστω και μία φωτογραφία του στο τηλέφωνο του καθώς κοιτάει το Instagram; Μάλλον όλοι μας. Τώρα όμως βρήκαμε τον Κινέζο αντίστοιχο του ο οποίος όμως έχει μία σημαντική διαφορά: Είναι άνεργος και δεν έχει φράγκο, σε αντίθεση με τον κανονικό Hasbulla που είναι πλέον ένας από τους πιο πλούσιους influencers που υπάρχουν. Εδώ όμως με τον Κινέζο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ο άνθρωπος αυτός είναι 27 χρονών και αδυνατεί να βρει δουλειά γιατί μοιάζει με παιδί.

Φυσικά κανείς δεν θέλει να τον προσλάβει. Ο Mao Sheng είναι από την Guangdong της Κίνας αλλά αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα γιατί κανείς εργοδότης δεν τον πιστεύει πως είναι 27 χρονών. Αυτό τώρα το πρόβλημα είναι πραγματικά προφανές. Αν δεις όμως τις φωτογραφίες θα καταλάβεις πως όντως ο Mao μοιάζει λες και είναι παιδάκι.

Drake, δεν σε βλέπει ούτε ο Hasbulla

 
 

Ο Mao αναγκάστηκε να βρει δουλειά όταν ο πατέρας του έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό και η μητέρα του βρήκε άλλο άνδρα. Σκληρή η ζωή για τον Mao. Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό, η εμφάνιση του δεν τον βοηθάει καθόλου στην αγορά εργασίας. Κανείς δεν θέλει να τον πιστέψει γιατί όντως μοιάζει σαν παιδί, ακόμη κι όταν τους δείχνει την ταυτότητα του, νομίζουν πως τους κάνει πλάκα.

 

 
 

Ο ίδιος λέει: «Μπορεί οι άνθρωποι να θέλουν να δείχνουν νέοι όμως για μένα αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα». Εντάξει εσύ Mao δεν δείχνεις απλά νέος εδώ που τα λέμε. Το πρόβλημα του όμως είναι αρκετά σοβαρό γιατί δεν μπορεί να ζήσει λόγω αφραγκίας. Σε αντίθεση με τον Hasbulla που όχι μόνο δεν είναι άνεργος αλλά έχει βγάλει εκατομμύρια από τις διαφημίσεις και την συμφωνία του με το UFC.

Εμείς ελπίζουμε να γίνει κάτι με την περίπτωση του Mao που όχι απλά μικροδείχνει αλλά μοιάζει σαν παιδί δημοτικού. Πιθανόν να πρέπει η κυβέρνηση της Κίνας να κάνει κάτι για αυτά τα άτομα που έχουν κάποια γενετική δυσαρμονία και δεν μπορούν να εργαστούν φυσιολογικά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved