Υπάρχει κανόνας για το πόσα λαμπάκια βάζουμε στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Βγάλαμε manual ακόμα και για αυτό.

Όλοι μας περιμένουμε πως και πως τα Χριστούγεννα κι ένας λόγος είναι ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει και ένας βασικός λόγος που αγαπάς τις γιορτές. Μέσα σε όλα όμως μας δημιουργούνται παράξενες απορίες, μιας και καθημερινά σερφάρουμε στο ίντερνετ. Κάπου διαβάσαμε πως πρέπει να βάζεις συγκεκριμένο αριθμό από λαμπάκια στο δέντρο. Το είχες σκεφτεί ποτέ; Σου είχε περάσει από το μυαλό αυτή η παράξενη σκέψη; Γιατί θα μου πεις; Κι όμως τώρα είμαστε περίεργοι να μάθουμε αν όντως ισχύει αυτό. Υπάρχει ένας μυστικός κανόνας για τα λαμπάκια του δέντρου. Εμείς πάντως τώρα το μάθαμε.

 

 
 

Στο Real Simple διαβάζουμε ακριβώς πόσα λαμπάκια χρειάζονται για να στολίσεις το δέντρο σου. «Ο μέσος άνθρωπος έχει συνήθως ένα δέντρο γύρω στο 1,80μ.», λέει η κατασκευάστρια σκηνικών και χειροτέχνης Karin Lidbeck-Brent. «Έτσι, ένας εύκολος, γενικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι ότι για κάθε 30 εκατοστά του δέντρου σας, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε 150 λαμπάκια», εξηγεί. Σαν πολλά λαμπάκια δεν είναι; Τουλάχιστον εμάς μας φαίνονται πολλά.

Το Ora Funky Cat θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα κινέζικα αυτοκίνητα;

 
 

H Karin επιμένει πως τα φωτάκια που πρέπει να βάλεις εξαρτώνται από το ύψος του δέντρου που θα πάρεις. Βέβαια όμως εδώ προκύπτει και το θέμα του προσωπικού γούστου. Άλλοι θέλουν να είναι πιο φωτεινό το δέντρο τους και άλλοι εστιάζουν περισσότερο στα στολίδια που βάζουν στα κλαδιά. Η ίδια μας προτείνει να αγοράσουμε περισσότερα φωτάκια σε περίπτωση που θέλουμε να καλύψουμε τα κενά. Η σωστή ποσότητα τείνει να είναι 150 φωτάκια ανά 30 εκατοστά, αλλά μπορείς να αγοράσεις χριστουγεννιάτικα φωτάκια με περισσότερα λαμπάκια ανά σειρά. Τώρα εδώ που τα λέμε ο καθένας βάζει όσα φωτάκια μπορεί, ουσιαστικά οι κανόνες εδώ απλά ικανοποιούν ένα κάπως loose εικονικό κριτήριο.

Αν όμως θέλετε τα στολίδια σας να φαίνονται και να είναι ο πρωταγωνιστής, χρησιμοποιήστε λιγότερα φώτα. Αν το παρακάνετε με τα φώτα, η αντανάκλαση θα τυφλώσει τα στολίδια σας, ώστε να μην μπορείτε να τα δείτε», λέει η Lidbeck-Brent. Κοίτα να δεις που βάλαμε κανόνες και στον στολισμό του δέντρου. Καταπληκτικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved