Ο Spider-Man βρήκε νέο αντίπαλο και τον λένε Eminem

Θα το γυρίσουν άραγε σε rap battle ή θα γίνει ο Eminem ο νέος Venom; 

Τον είδαμε στο 8 Mile και ήταν κάτι παραπάνω από καλός, ωστόσο αρκετά χρόνια μετά ο Eminem επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά δεν αναμετρηθεί με τον Papa Doc. Φαίνεται όμως πως επηρεασμένος από τον ηθοποιό που τον υποδυόταν τότε (Anthony Mackie) ο οποίος είναι ο Falcon της Marvel ή ο σύγχρονος Captain America, o κατά κόσμον Marshall Mathers μπαίνει στο σύμπαν των κόμικς και θα αναμετρηθεί κόντρα στον Spider-Man. Στα πλαίσια μίας αναβίωσης του κόμικ «Amazing Spider-Man» η Marvel έχει σκοπό να κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση του κλασικού κόμικ όπου θα δούμε τον Eminem σε μία μάχη ραπ κόντρα στον Άνθρωπο Αράχνη. Αυτός με τις καλύτερες ρίμες κερδίζει.

 

 

 

Τα αντίτυπα θα είναι περιορισμένα και όσοι ενδιαφέρονται για το συλλεκτικό αυτό τεύχος θα πρέπει μάλλον να βιαστούν. Η κυκλοφορία θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου και τα αντίτυπα θα διανέμονται από το eminem.com και το haul.com.

Ο ίδιος ο Eminem δήλωσε: Ήμουν πάντα μεγάλος fan του Spider-Man, από τότε που ήμουν παιδί. Είναι σίγουρα στο top 5 μου. Οπότε, το να βρίσκομαι σε ένα εξώφυλλο αντιμετωπίζοντας τον είναι μεγάλη συγκίνηση και τιμή.

 

50 χρόνια Eminem: Ο λευκός ράπερ που δεν έχασε ποτέ τον εαυτό του

Εδώ που τα λέμε ποιος δεν θα ήθελε να είναι στο εξώφυλλο ενός τόσο ιστορικού για την ποπ κουλτούρα κόμικ; Μάλλον όλοι μας. Η εταιρία που συνεργάστηκε με την Marvel για την κυκλοφορία επίσης δήλωσε:

Είναι πραγματικά τιμή μας που έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε τον Eminem και τον Spider-Man στους fans να τραγουδάνε ραπ σε αυτό το επίσημο εξώφυλλο της Marvel. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι οι fans που θα έχουν την τύχη να κρατήσουν ένα από αυτά τα τεύχη, θα έχουν στην κατοχή τους ένα εξαιρετικά περιζήτητο συλλεκτικό κομμάτι.

Εμείς αναρωτιόμαστε αν ο Eminem θα βρίσκεται επίσης και σε κάποιο strip εντός του κόμικ ή αν θα είναι μόνο στο εξώφυλλο. Για να δούμε ποιος θα κερδίσει.

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved