Πέντε τύποι τατουάζ που πραγματικά προσβάλλουν το δέρμα σου

Άλλοι κάνουν τατουάζ στο κούτελο τους το όνομα του Elon Musk και άλλοι μετανιώνουν για την καρδούλα με το όνομα της πρώην.

Η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος όταν βλέπει σε έναν άλλον πολλά τατουάζ είναι πως αυτός ο τύπος δεν φοβάται να μην τα μετανιώσει. Εδώ είδαμε τύπο να κάνει tattoo το όνομα του Elon Musk στο κούτελο μπας και τον βάλει λέει τσάμπα σε κάποια διαστημική πτήση της Space X αλλά αυτός δεν ανήκει στην κατηγορία ανθρώπων που εξετάζουμε. Εμείς θα επικεντρωθούμε σε πιο λογικά...σφάλματα.

Η λογική πίσω από ένα επιτυχημένο tattoo είναι πως βάζεις στο δέρμα σου κάτι διαχρονικό που υποτίθεται πως θα σου αρέσει για πάντα. Φυσικά τα γούστα του καθενός αλλάζουν μέσα στα χρόνια οπότε πάντα υπάρχει περίπτωση να μετανιώσεις. Κάποια τατουάζ θα τα βαρεθείς, κάποια άλλα θα σου αρέσουν για πάντα. Αν είσαι από τους ανθρώπους που μετανιώνουν εύκολα, τότε μάλλον δεν πρέπει να κάνεις ποτέ και κανένα τατουάζ. Εγώ προσωπικά έχω τρία tattoo στο σώμα μου τα οποία απλά δεν τα “βλέπω” πλέον. Δεν τα έχω μετανιώσει αλλά με το πέρασμα του χρόνου το μάτι τα αγνοεί.

 

 

Πάμε τώρα στο θέμα μας

Αν θέλεις να κάνεις ένα τατουάζ και να το μετανιώσεις 100%, γίνεται, δεν είναι δύσκολο, αρκεί να είσαι λίγο πιο ελαφρόμυαλος από τον μέσο όρο, πολύ ενθουσιώδης και κάπως τρελός (για να μην πούμε κι ελαφρώς χαζός). Όταν πηγαίνεις στον τατουατζή με το σχέδιο σου, εκείνος σου λέει συνήθως τη γνώμη του. Είναι όμως κι αυτός ένας άνθρωπος που βγάζει τα προ το ζην με το να σχεδιάζει πάνω στους ανθρώπους με τη βελόνα, οπότε καταλαβαίνεις πως μπορεί να μην σου πει και τίποτα, ακόμη κι αν το σχέδιο σου δεν είναι το καλύτερο. Θα στο κάνει και θα σου πει κι ευχαριστώ γιατί θα το πληρώσεις. Οι περισσότεροι όμως τατουατζήδες αν δουν κάτι πολύ συγκεκριμένο, συνήθως προειδοποιούν: Π.χ. Το όνομα της κοπέλας σου ή ακόμη και της γυναίκας σου. Ιδιαίτερα αν είσαι σε μικρή ηλικία. Κάποιοι είναι ακόμη πιο τρελοί και προσθέτουν και το πρόσωπο της. Δεν είναι άσχημο να κάνεις γυναίκες πάνω στο δέρμα σου, ίσα ίσα, αλλά το να τις ονοματίζεις είναι τις περισσότερες φορές αρκετά επικίνδυνο. Γιατί; Μα είναι προφανές. Κάποτε θα χωρίσετε, αποκλείεται να είστε μαζί για πάντα και τατουάζ τύπου Love 4 ever κτλπ είναι κατά κανόνα απαγορευτικά.

 

 
 

5 tattoo artists σε βοηθούν να διαλέξεις το επόμενο tattoo σου

Υπάρχουν πολλά κακόγουστα τατουάζ και αυτό είναι τελικά μία αντικειμενική αξία μέσα στα χρόνια. Κάποια στιγμή θα τα μετανιώσεις σε ορισμένα όμως δίνουμε (αν εξαιρέσουμε σύμβολα φασισμού, ναζισμού κτλπ) κάποιες πιθανότητες ευελιξίας, ένα ποσοστό χάριτος. 

Οπότε αν είσαι έτοιμος να πας και να το κάνεις δώσε του λίγο χρόνο, άσε να περάσει καμιά βδομάδα, μην της πεις τίποτα. Απλά σκέψου το καλύτερα. Στην τελική γιατί να δώσεις 50 ευρώ και να χτυπήσεις πάνω σου ένα όνομα; Κάνε κάτι άλλο.

Εμείς συγκεντρώσαμε εδώ μία μικρή λίστα με τα 5 χειρότερα τατουάζ που μπορείς να κάνεις στο σώμα σου (πέρα από το όνομα της πρώην γκόμενας σου που εξυπακούεται πως είναι ΛΑΘΟΣ):

To συρματόπλεγμα στο μπράτσο

Ένα από τα χειρότερα τατουάζ που μπορεί να κάνει κανείς. Ευτυχώς πλέον τα έχουν επισήμως απαγορεύσει σε όλα τα κράτη του κόσμου και όποιος το έχει πηγαίνει άμεσα για ακρωτηριασμό. Μπορεί να κάνουμε πλάκα αλλά όμως το τατουάζ αυτό έχει καταστρέψει πολύ κόσμο και κυρίως Άγγλους χούλιγκαν που χόρευαν τα καλοκαίρια στα Μάλια και στο Φαληράκι πίνοντας τοπικό πετρέλαιο. Αν έχεις τέτοιο τατουάζ τότε κάποτε ήσουν οπαδός της Μίλγουολ και τώρα είσαι υδραυλικός στην Νέα Ιωνία που ζει με επίδομα πολυτέκνου και κλέβει το ρεύμα από το δίπλα σπίτι.

 

antreas bar

 

Φιλοσοφικά κλισέ σε γλώσσα που δεν γνωρίζεις (τουλάχιστον να ελέγξεις ότι το έγραψες σωστά)

Πιθανότατα ο εφευρέτης αυτής της μάστιγας να είναι ο ίδιος ο Κινέζος Πάολο Κοέλιο. Δεν ξέρουμε γιατί κάποτε αυτά τα εκτρώματα ήταν της μόδας. Αν έχεις τέτοιο, συγνώμη, απλά πήγαινε σβήστο. Είναι χάλια αλλά ακόμη πιο χάλια είναι τα κλισέ που λένε. Επίσης πολλές φορές οι άνθρωποι κάνουν λάθος τις φράσεις (γιατί πολύ απλά εμπιστεύονται το Google Traslator) κι έτσι καταλήγουν να γράφουν φράσεις του τύπου "Είμαι ηλίθιος" ή "Δεν ξέρω τίποτα" πάνω τους. Αν έχεις τέτοιο τατουάζ θα είσαι μάλλον πρώην ράπερ από τον Μαραθώνα που τώρα δουλεύει στις βαλίτσες της Goldair.

 

isfv02u1htu71

 

Το όνομα της κοπέλας σου μόνο να το λες, μην το γράψεις πάνω σου

Το όνομα όμως της ΔΕΝ πρέπει να το χτυπάς ποτέ. Κι αυτό γιατί θα το μετανιώσεις 100% τα επόμενα δύο με τρία χρόνια, κι όχι μόνο αυτό, μετά θα έχεις προβλήματα και με τις επόμενες κοπέλες σου οι οποίες θα σε πρήζουν ασταμάτητα. Όχι (μόνο) γιατί ακόμα έχεις πάνω σου το όνομά της πρώην, αλλά γιατί δεν χτυπάς και της καινούργιας. Μήπως εκείνη τη γουστάρεις λιγότερο; Κι εδώ ακριβώς είναι και η παγίδα που τελικά πέφτεις με το λάθος αυτό τατουάζ. Συχνό λάθος. Μην το κάνεις.

Ξεχνιέται ο Τρίσταν Τόμπσον που έκανε τατουάζ στην πλάτη του το όνομα της Κλόε Καρντάσιαν και ύστερα την απάτησε;

 

thompson tristan

 

Ονειροπαγίδες, φιογκάκια και πουλιά

Οι ονειροπαγίδες πηγαίνανε κάποτε πακέτο με τον Βασίλη Παπακωσταντίνου και όλη την δισκογραφία των Ξύλινων Σπαθιών. Αν ήσουν ροκάς έπρεπε να έχεις και μια ονειροπαγίδα στην πλάτη, πήγαινε πακέτο. Πραγματικός κόλαφος. Τα φιογκάκια μια εποχή ήταν της μόδας και όλες οι χαζές τύπισσες που νομίζανε πως είναι κουλ να έχεις αυτό το άθλιο πράγμα στο μπούτι σου πηγαίνανε και χτυπούσανε κάτι τεράστιους φιόγκους λες και ήταν δώρα από το Hondos. Τα χελιδόνια πάνω στο στήθος, δεξιά κι αριστερά, είναι τόσο κλισέ πλέον που πραγματικά δεν βλέπονται. Ο κάθε εκκολαπτόμενος χίπστερ έχει ένα μιας και για μία περίοδο της ζωής του την είχε δει Ρώσος μαφιόζος επειδή έτυχε να γουστάρει Viggo Mortensen στο Eastern Promises.

 

tattoo legs ribbons

 

Περικεφαλαίες και αρχαιοελληνικά γνωμικά

Μία κατηγορία από μόνες τους. Ίσως το χειρότερο τατουάζ που μπορεί να κάνει κάποιος πάνω του. ΓΙΑΤΙ; Είσαι Έλληνας το λέει η ταυτότητα σου. Γιατί πρέπει να κάνεις τατουάζ τον Μέγα Αλέξανδρο και τον κάθε μπρατσαρά Σπαρτιάτη από το 300; Γιατί πραγματικά; Ακόμη κι αν κάποιος σου έδινε 1 εκ. ευρώ θα έπρεπε να αρνηθείς, όχι να πληρώσεις κιόλας. Kαι αν τα έκανες, γρήγορα laser.

 

3fd0a039623a8fc121c65f487fff8eed



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved