O Bradley Cooper θα είναι ο επόμενος Bullitt

O Steven Spielberg αναβιώνει την εμβληματική ταινία και στη θέση του Steve McQueen βάζει τον καταλληλότερο άνθρωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, οι υπογραφές έπεσαν και πολύ σύντομα θα δούμε ενα reboot της ταινίας με την επικότερη σκηνή καταδίωξης, τόσο επική που μάταια προσπάθησαν να κάνουν το δικό τους remake στους λόφους το San Francisco οι Sean Connery και Nicolas Cage στο The Rock. To Bullit επιστρέφει και εκτός από τον Bradley Cooper στον ρόλο του Frank Bullitt, έχει όλες εκείνες τις δικλείδες ασφαλείας που απομακρύνουν κάθε άγχος που θα μπορούσε να γεννήσει η αναψηλάφηση ενός ιερού τοτέμ στην ιστορία του κινηματογράφου. 

Αρχικά να αναφέρουμε ότι το γενικό πρόσταγμα στην όλη αναβίωση, την έχει ο Steven Spielberg με την εταιρεία παραγωγής του. Στην παραγωγή θα συμμετέχει και Bradley Cooper με τη δική του εταιρεία, αλλά και οι Chad και Molly McQueen, γιος και εγγονή του Steve McQueen που θα επιβλέπουν το όλο project για να είμαστε όλοι σίγουροι ότι η κληρονομιά που άφησε ο King of Cool θα μείνει άθικτη και απόλυτα σεβαστή. 

 

 

Από όσα έχουν μέχρι στιγμής γνωστά, δεν πρόκειται για ένα remake του αυθεντικού Bullitt, αλλά για μια νέα ιστορία με πρωταγωνιστή τον Frank. Περισσότερες λεπτομέρειες για την το σενάριο δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά σίγουρα θα υπάρχει μια επική σκηνή καταδίωξης, ενώ και το ίδιο το σενάριο είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια, αφού το υπογράφει ο Josh Singer των οσκαρικών Spotlight και The Post. 

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον Bradley Cooper, γνωρίζει και ο ίδιος ότι οποιαδήποτε σύγκριση με τον Steve McQueen θα είναι καταστροφική για τη φήμη της ταινίας, αλλά και τη δική του. Ωστόσο έχει αποδείξει την αξία του σαν ηθοποιός που μπορεί να παίξει τα πάντα, και σε αρκετές φορές ότι μπορεί να υποδυθεί με ευκολία cool χαρακτήρες όπως στο Hangover, στο American Sniper και στο American Hustle. Το αψεγάδιατο μαλλί του σίγουρα θα βοηθήσει, όλα τα υπόλοιπα μάλλον θα τα αναλάβει κάποια φτιαγμένη σύγχρονη πράσινη Mustang

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved