Το «Avatar: The Way Of Water» συνεχίζει την παράδοση των καλών sequel

Ο James Cameron μας ανοίγει ξανά την πόρτα της Pandora.

Στο νέο τρέιλερ του Avatar ανακαλύπτουμε ξανά το ταλέντο και τα skills του μάστορα της κάμερας αλλά και των ειδικών εφέ, James Cameron. Ένας σκηνοθέτης που έχει αφήσει πολλά στο παγκόσμιο σινεμά. Μόνο το Avatar και ο Τιτανικός φτάνουν για να του φτιάξουμε κάποιο άγαλμα. Τώρα έρχεται το sequel του Avatar, με τον μαγικό κόσμο να επεκτείνεται κι άλλο. Η νέα ταινία με τίτλο Avatar: The Way Of Water είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου και η Disney έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο trailer (το πρώτο επίσημο, καθώς έχει προηγηθεί teaser). Όσον αφορά τo sequel μας πηγαίνει πίσω στον μαγικό πλανήτη της Pandora και μια μικρή αγωνία την έχουμε για το αν θα έχει ανάλογη απήχηση με την original ταινία.

Κάπου εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο James Cameron είναι ειδικός στα decent sequel, με τα Aliens και Terminator 2: Judgment Day, να είναι δύο από τις κορυφαίες δεύτερες ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ.

Μόνο οι Ισπανοί κατάλαβαν την πραγματική αιτία του θανάτου του Bruce Lee

 
 

Το Avatar: The Way of Water είναι το sequel της πρώτης ταινίας που γυρίστηκε το 2009 και θεωρείται η πιο εμπορική όλων των εποχών. Και αν δεν σου έφτασε αυτό τώρα η Disney φέρνει και την επόμενη ταινία η οποία θα βγει λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μία άλλη δυνατότητα που προσφέρει η Disney είναι πως τώρα μπορείς να αγοράσεις το εισιτήριό σου online. Στην ταινία θα δούμε να πρωταγωνιστούν οι Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, και Kate Winslet.

Επίσης αυτό που δεν ξέραμε και το μάθαμε πολύ πρόσφατα είναι πως θα υπάρξει και τρίτη ταινία η οποία θα κυκλοφορήσει το 2024, αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζει η Disney. Ο James Cameron σαν ένας ειδικός στο sequel έχει την αυτοπεποίθηση να φέρει πάλι το κοινό πίσω στις αίθουσες και να το κάνει με αξιώσεις. Ουσιαστικά αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι αν όντως θα είναι καλό το σενάριο και τα ειδικά εφέ, που γι' αυτά τόσο φημίζεται η ταινία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved