Δεν ξαναβλέπω σειρά μέχρι να σκηνοθετήσει τη δική του ο Tarantino

O King Quentin μετά τον κινηματογράφο, ετοιμάζεται να κατακτήσει και την τηλεόραση.

Τι άλλο θα δούμε αλήθεια; Από εκεί που έλεγε πως θα κρεμάσει τα παπούτσια (την κάμερα στην προκειμένη) τώρα μαθαίνουμε πως ο Tarantino θα το γυρίσει στην τηλεόραση. Δεν τον αδικούμε γιατί όλα προς τα εκεί πάνε με τα streaming. Ο Quentin Tarantino απέχει τον τελευταίο καιρό από τη συνήθη του θέση, πίσω από τις κάμερες και δη από τον κινηματογράφο με την τελευταία του απόπειρα να είναι η ταινία "Once Upon A Time In Hollywood" του 2019.

Τώρα σε μια νέα του εμφάνιση για την προώθηση του βιβλίου του "Cinema Speculation' στη Νέα Υόρκη, ο Tarantino έκανε μια ανακοίνωση που δεν περιμέναμε, καθώς θα κάνει στροφή στην τηλεόραση και πράγματι ο δημιουργός των "Kill Bill" και "Pulp Fiction" ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει μια σειρά 8 επεισοδίων εντός του 2023. Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για όλους μας. Θα θέλαμε να δούμε τι δυνάμεις έχει στις σειρές ο αγαπημένος μας τρελός Quentin Tarantino.

 

 
 

Ωστόσο δεν προσέφερε κάποιες περαιτέρω πληροφορίες για τη σειρά που ετοιμάζει. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον περασμένου Φεβρουάριο είχε ακουστεί ότι ο Tarantino θα σκηνοθετήσει κάποια επεισόδια της νέας σεζόν του Justified για το FX, αν και έκτοτε δεν μάθαμε κάτι περαιτέρω.

Παρόλο που σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Quentin Tarantino είπε ότι δε θα σκηνοθετήσει ποτέ μια ταινία της Marvel, στο ίδιο event τον ρώτησαν εάν είχε την επιλογή να διασκευάσει σε ταινία κάποιο comic της Marvel, ποιο θα ήταν αυτό.

 

 
 

Ο θρυλικός σκηνοθέτης του "Django Unchained" ανέφερε πως θα τον ενδιέφερε να μετέφερε στην οθόνη το "Sgt. Fury and His Howling Commandos". Πρόκειται για μια ιστορία με τον Nick Fury (που στο MCU τον υποδύεται ο Samuel L. Jackson) μαζί με τον φημισμένο λόχο της SHIELD και τις περιπέτειές τους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Είχαν εμφανιστεί -για όσους θυμούνται- στην ταινία Captain America: The First Avenger του 2011.

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved