Οι Avengers των 00’s είναι το καλύτερο βίντεο που έχουμε δει τελευταία

Ένα fan trailer που πολύ θα θέλαμε να είναι αλήθεια.

Πολλοί λένε ότι το ρετρό χτυπάει παραπάνω και άδικο δεν θα τους δώσουμε. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση το θέμα είναι πώς φτάσαμε να θεωρούμε ρετρό τα 00’s, αλλά στην περίπτωση των superheroes της Marvel ίσως να υπάρχει κάποια βάση.

Σήμερα τους έχεις συνηθίσει όλους με την μορφή που τους έχει παρουσιάσει το MCU, εκεί όπου στην Avengers εποχή η ιστορία των υπερηρώων συνεχίζεται ακάθεκτη και μετά την ταινία «Black Panther 2» ξαναψηθήκαμε με το θέαμα που είδαμε.

Το Wakanda for Ever ήταν πραγματική όαση σε σχέση με τις ταινίες που βγήκαν τελευταία.

Για μας τους πιο παλιούς

Σαφώς και το MCU έχει δημιουργήσει μια τρομερή βάση ηρώων ετοιμάζοντας άλλους τόσους να έρθουν στην επιφάνεια, οι παλιότεροι ωστόσο είδαν στις αρχές του 2000 την Marvel να αρχίζει να πραγματοποιεί τα όνειρα πολλών παιδιών που μεγάλωσαν με τα κόμικς της, φέρνοντας αρκετούς superheroes στην μεγάλη οθόνη.

 

 

Η αρχή έγινε με τους Blade και Spider-Man, συνεχίστηκε με τον Daredevil και κορυφώθηκε με τους X-Men και τους Fantastic 4. Σήμερα μετά από τόσα Avengers δεν μας φαίνεται περίεργη η ένωση όλων αυτών σε μια ταινία, ωστόσο πώς θα σου φαινόταν να έβλεπες σε ταινία Avengers τον Spider-Man του Maguire, τον Wolverine του Hugh Jackman, παρέα με τον Blade του Wesley Snipes, τον Hulk του Eric Bana, τον Daredevil του Ben Affleck, τους Fantastic 4 επί εποχής Chris Evans και Punisher του Thomas Jane;

Σίγουρα θα ήταν εξαιρετική παραγωγή για τα τέλη των 00’s, δυστυχώς όμως η Marvel δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει εννιαίο σύμπαν. Για όλους τους ήρωές της. Πάντως αν τα είχε καταφέρει θα θέλαμε πολύ να δούμε ένα Avengers κόντρα επίθεση των Σκραλ και στη μέση των Johnny Blaze/Ghost Rider του Nicolas Cage.

Βέβαια εμείς άλλον θέλουμε για Ghost Rider και ελπίζουμε να γίνει.

Πολλά μπράβο στον χρήστη του Youtube, Dr. FlashPoint. Το fan τρέιλερ του παραλίγο να μας πείσει ότι αυτό το «Avengers: Ultimate Alliance» θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Avengers Ultimate Alliance


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved