Τι είναι το Cursed Child που φημολογείται πως θα είναι η νέα ταινία του Harry Potter;

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν κι εμείς οι τρελαμένοι με τις ταινίες και τα βιβλία αναρωτιόμαστε.

Ποιος δεν έχει λιώσει με τα βιβλία του Χάρι Πότερ; Ακόμη περισσότερο, ποιος δεν έχει λιώσει με τις ταινίες του; Η J.K. Rowling μαζί με τον Jack Thorne έγραψαν ένα καταπληκτικό θεατρικό βασισμένο σε μία συνέχεια της ιστορίας του Χάρι Πότερ, από εκεί που τελείωσαν οι ταινίες, ξεκινάει το θεατρικό με τίτλο Cursed Child. Το θεατρικό πήγε πολύ καλά όταν είχε παιχτεί το 2016 στο Λονδίνο, σε πολύ λίγες παραστάσεις για μερικούς εκλεκτούς που πρόλαβαν εισιτήρια. Τώρα η Warner Bros ψήνεται άσχημα να το κάνει ταινία και μάλιστα μία νέα επίσημη ταινία Χάρι Πότερ. Πόσο καταπληκτικό είναι αυτό; Μετά την αποτυχία της σειράς Fantastic Beasts, όλοι οι πορωμένοι Ποτεράκηδες θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο από το σύμπαν του διάσημου μάγου.

 

 
 

Οι ταινίες με φυλακές είναι το βούτυρο στο κινηματογραφικό ψωμί μας

Ο ίδιος ο Ralph Fiennes, ο οποίος και έκανε τον Voldermort στις ταινίες, δήλωσε πως θέλει να παίξει σε μία νέα ταινία. Μάλιστα τόνισε πως θα το έκανε με ευχαρίστηση και χωρίς δεύτερη σκέψη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο Ralph Fiennes λέει ότι είναι μέσα για μία νέα πιθανή ταινία. Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε σε μερικές ερωτήσεις του εν λόγω site και δήλωσε τα εξής:

Προφανώς και θα επέστρεφα. Θα επέστρεφα σε αυτό το franchise αμέσως!

Ο επικεφαλής της Warner Bros. Discovery δήλωσε πρόσφατα ότι είναι ανοιχτός να συνεργαστεί με την J.K. Rowling σε νέες Harry Potter ταινίες. Φαίνεται πώς τελικά δεν είναι ο μόνος, διότι και ο αγαπητός Voldermort «ψηφίζει ναι». Από την άλλη όμως δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για την άποψη της ίδιας της δημιουργού του Πότερ που δεν είναι άλλη από την J.K. Rowling. Αυτήν τη ρώτησε κανείς αν θέλει μία νέα ταινία; Για να δούμε.

 

 
 

Τι είναι όμως τέλος πάντων το The Cursed Child; Ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται. Ακόμη και οι πιστοί οπαδοί του Πότερ ίσως να μην γνωρίζουν την ιστορία πίοω από το θεατρικό. Για όσους δε γνωρίζουν το "Cursed Child" ήταν μια καινούρια ιστορία που έγραψε η J.K. Rowling με τον Jack Thorne το 2016 για τις ανάγκες της ομώνυμης θεατρικής παράστασης, αν και αργότερα κυκλοφόρησε και σε μορφή βιβλίου. Τα γεγονότα μας μεταφέρουν 19 χρόνια μετά τα γεγονότα του Deathly Hallows με τον Χάρι πλέον σε ρόλο Υπουργού Μαγείας και πρωταγωνιστή τον γιο του, Albus Severus Potter, ο οποίος ετοιμάζεται να φοιτήσει στο Χόγκουαρτς. Το τρίο των Χάρι, Ρον και Ερμιόνη συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό.

Αναρωτιόμαστε όμως, θα ήθελαν οι φανατικοί οπαδοί μία νέα ταινία Χάρι Πότερ; Το μαγικό έπος τελείωσε τόσο καλά που ίσως κάποιοι να μην θέλουν να το χαλάσουν. Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό, σίγουρα όμως θα υπάρχει και μία μικρή επιθυμία να δει κάποιος μία νέα ιστορία Πότερ γυρισμένη από την Warner Bros. Είναι πραγματικά ένα τεράστιο δίλημμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved