associated press Το Μουντιάλ του Κατάρ προσφέρει εμπειρία στρατοπέδου στην Κω με μόνο 300€ τη μέρα

Νοσταλγείς τα σκηνάκια; Πεθύμησες σπαστό φραπέ κάτω από το λιοπύρι σε άθλιες συνθήκες; Η διοργάνωση του Καταριανού Μουντιάλ προσφέρει διαμονή σε κοντέινερ στη μέση του πουθενά σε μερακλήδες φιλάθλους.

Μέχρι πού θα έφτανες για να δείξεις την αγάπη σου για την ομάδα σου; Αν στην εξίσωση βάλουμε ότι μιλάμε για την εθνική ομάδα, θα έβαζες κάτι παραπάνω; Φυσικά και θα έβαζες. Εμείς μέχρι και με τα πόδια θα πηγαίναμε στο Ντα Λουζ για να δούμε από κοντά τον Ζαγοράκη να το σηκώνει μέσα στο σπιτάκι τους, αλλά στο Κατάρ είναι σαν να προσπαθούν να τεστάρουν τα όρια ακόμα και των Άγγλων που τρέφονται με μπίρα με πατατάκια. 

Κανείς δεν πίστεψε ότι το Κατάρ θα κατάφερνε να φτιάξει από μηδέν σοβαρές υποδομές για να φιλοξενήσει μια τόσο μεγάλη και απαιτητική διοργάνωση, αλλά αυτό με το χωριό που θα φιλοξενήσει τους οπαδούς, είναι κάτι το καταπληκτικό. Παρά το μικρό μέγεθος του Κατάρ, έχει απέραντες ανεκμετάλλευτες εκτάσεις, φυσικά στην έρημο, στις οποίες αποφάσισαν να αραδιάσουν μερικά κοντέινερ για να στιβάξουν δύσμοιρους οπαδούς. 

 

 

Για να γλυκάνουν λίγο το χάπι της εμπειρίας σκηνάκια σε κάποια ΑΔΤΕ, τα μπογιάτισαν σε χαρούμενα χρώματα, όπως ακριβώς κάνουν με κάτι μίζερες σχολικές αίθουσες που προορίζονται για νηπιαγωγεία που τις βάφουν σε έντονα χρώματα με δυο-τρία λουλουδάκια για να μην μοιάζουν με κελιά από τις Φυλακές Ανηλίκων που είχαν κλεισμένο τον 30χρονο Θέμη Μάνεση.

Όσοι έχουν εμπειρία από παραμονή κάτω από λαμαρίνα που τη βαράει ολημερίς ο ήλιος, ξέρουν ότι για να έρθει σε νορμάλ θερμοκρασία ένα δωμάτιο 20 τετραγωνικών, θα πρέπει να έχει μια μονάδα 40.000 BTU να δουλευει 24/7 στους 16° από πάνω. Με τόσες τουαλέτες στη σειρά σε ένα προχειροφτιαγμένο αποχετευτικό είναι σίγουρο ότι θα αναγκάσει τους τυχερούς διαμένοντες να εύχονται να πάθουν δυσκοιλιότητα, ενώ οι διαστάσεις των δωματίων θα προκαλέσουν κλειστοφοβικά επεισόδια και κάποιοι θα αποκτήσουν μέτωπο σε σχήμα της κάσας της πόρτας γιατί μεταξύ άλλων χρησιμοποίησαν σαν μοντέλο για τις διαστάσεις των δωματίων τον Φρόντο. 

 

 

Τέλος όλα αυτά σε τιμές που θα έκαναν ακόμα και κάτι τύπους που νοικιάζουν το μαντρί του παππού τους στο νησί σε τιμή δυαριού στο Κουκάκι, να κοκκινίσουν από ντροπή. Με τιμές από 200 έως 350€, φανταζόμαστε στα πιο λουξ η κάσα της πόρτας θα είναι ντυμένη με αφρολέξ για να μην χρειάζονται ράμματα μετά από κοπάνημα, η φάση θυμίζει ολοένα και περισσότερο τη διοργάνωση του Fyre Festival και μέχρι το σφύριγμα του εναρκτήριου αγώνα με το Εκουαδόρ, είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε πολλά ακόμα ευτράπελα, πριν καν δοκιμαστούν στου κασίδη το κεφάλι όλες αυτές οι υποδομές.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved