Ο Σταλόνε είχε κάθε λόγο να σιχαίνεται τον Σβαρτσενέγκερ

Το μπιφ μεταξύ τους δεν ήταν τελικά χολιγουντιανός μύθος. Και όλα ξεκίνησαν με μία αντίδραση του Άρνι προς τον Σλάι.

Τα 80's ήταν μία παράξενη δεκαετία που πολλοί ηθοποιοί την είχαν ψωνίσει με την επιτυχία τους (και μάλλον όχι άδικα αν κρίνει κανείς από τα νούμερα που έκαναν στα ταμεία), πολλοί από αυτούς λοιπόν είχαν κάνει βεντέτες με συναδέλφους τους, συναδέλφους οι οποίοι είχαν την ίδια επιτυχία με αυτούς. Ένα τρανταχτό παράδειγμα ήταν το ντουέτο Schwarzenegger και Stallone, δύο Larger Than Life αστέρες του σινεμά, οι οποίοι όμως δεν μιλιόντουσαν για πολύ καιρό. Ποιος ήταν λοιπόν ο λόγος που είχαν μανουριάσει; Μέχρι σήμερα δεν τον ήξεραν πολλοί, τώρα όμως ήρθε ο καιρός να μαθευτεί μιας και οι πληγές έχουν επουλωθεί και τα περασμένα είναι ξεχασμένα.

 

 

Ο Sylvester Stallone γίνεται ο πιο καλοντυμένος μαφιόζος του streaming

Πρώτος έσπασε την σιωπή ο Stallone και αποκάλυψε τον λόγο που δεν τον γούσταρε καθόλου ο Schwarzenegger. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 1977 στις Χρυσές Σφαίρες. Ο Stallone ήταν υποψήφιος για καλύτερος ηθοποιός με το Rocky και ο Schwarzenegger ήταν υποψήφιος σαν ο Νέος Hot Star της χρονιάς εκείνης. Πόσο παράξενο ακούγεται σήμερα τώρα αυτό; Όταν ο Stallone τελικά δεν πήρε το βραβείο, ο Schwarzenegger όχι μόνο χάρηκε αλλά του την είπε κιόλας. Και κάπου εκεί ο Stallone τα πήρε στο κρανίο και του πέταξε ένα βάζο γεμάτο με νερό και λουλούδια. Ακραίο; Ποιος θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο σήμερα; Μάλλον κανείς.

 

 
 

Και κάπως έτσι χτίστηκε ανάμεσα τους η βεντέτα μιας και οι δύο προσπαθούσαν να κάνουν καριέρα στα action movies. Το 2013 ο Stallone είπε στον David Letterman πως η βεντέτα τους τους στέρησε πολλούς ρόλους που θα μπορούσαν να είχαν παίξει μαζί από τότε. Έτσι η κόντρα συνεχίστηκε επί της οθόνης και σε κάθε ταινία ο καθένας έπρεπε να έχει μεγαλύτερο όπλο και να σκοτώνει τους περισσότερους κακούς από τον άλλο. Τι κάνει όμως το γήρας στον άνθρωπο; Τελικά έβαλαν μυαλό με τα χρόνια και θάψανε το τσεκούρι του πολέμου. Και κάπως έτσι τους απολαύσαμε και τους δύο μαζί δίπλα δίπλα στο τρομερό The Expendables.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved