Η τεχνητή νοημοσύνη μας δείχνει πώς θα ήταν οι celebrities χωρίς τις πλαστικές

Θα ακουστεί κλισέ, αλλά ορισμένοι είναι όντως αγνώριστοι.

Το να γερνάει κανείς δεν είναι ό,τι καλύτερο στον κόσμο και είναι πολλοί οι άνθρωποι που δεν αντέχουν το πέρασμα του χρόνου πάνω στο σώμα και ιδιαίτερα στο πρόσωπο τους. Έτσι πολλοί διάσημοι (και όχι μόνο) παρεμβαίνουν αισθητικά στο σώμα τους έτσι ώστε να μοιάζουν πιο νέοι. Τελικά όμως αυτό που καταφέρνουν είναι να γίνονται ακόμη πιο χάλια εμφανισιακά. Βρήκαμε έναν τύπο που δουλεύει για το γνωστό περιοδικό Bored Panda που μπορεί να υπολογίσει με AI πώς θα είσαι όταν γεράσεις.

Ό,τι και να λένε οι άσχετοι «λιστολόγοι» εμείς θα τρώμε για πάντα πιτόγυρα

 

Ο τύπος λοιπόν που το έκανε έπιασε πολλούς διάσημους που έχουν κάνει πλαστικές και βρήκε πως θα είχαν γεράσει αν δεν είχαν επέμβει αισθητικά στο πρόσωπο τους. Το αποτέλεσμα είναι τρομερά ενδιαφέρον μιας και οι εικόνες του AI είναι πολύ πιο «φυσιολογικές» από την πραγματικότητα.

Βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση των διασήμων και κάπως λίγο φρικάρουμε είναι η αλήθεια. Το συμπέρασμα είναι πάντα αυτό: καλό είναι να γερνάει κανείς όπως πρέπει χωρίς να μπαίνει στο τριπάκι να κάνει πλαστικές. Φαντάσου τώρα πως θα αισθάνονται αυτοί οι άνθρωποι όταν θα δούνε τα αποτελέσματα του AI. Δύσκολη φάση σίγουρα, από την άλλη όμως κάτι μπορούμε να μάθουμε από αυτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved