Drake, δεν σε βλέπει ούτε ο Hasbulla

O Τiny Magomedov δεν έχει ιδέα ποιος είναι αυτός ο Drake που τον ακολουθεί

Κάποια στιγμή λοιπόν ο κύριος Drake είπε να ακολουθήσει αυτό το ζωντανό είδωλο του ίντερνετ τον Hasbulla γιατί πολύ τον γουστάρει και του αρέσει να βλέπει στο feed του τη φάτσα του, έλα όμως που ο Hasbulla δεν είχε ιδέα ποιος είναι ο Drake. Ο Hasbi με 4 εκ. ακολούθους στο Insta μπορεί να λέει πως τον ξέρει πολύς κόσμος και το πρόσωπο του είναι πλέον αναγνωρίσιμο παγκοσμίως. Ο Drake ήθελε να βρεθεί από κοντά με τον μικρό τυπάκο που σκίζει στα social αλλά όμως έφαγε στεγνή πόρτα από τον Ηasbulla. Κατά τη διάρκεια ενός Podcast, ο παρουσιαστής Kyle Forgeard ρώτησε τον Hasbulla τι είδους μουσική του αρέσει ή αν του αρέσει κάποιος ράπερ. Ο Hasbulla, με το παρατσούκλι «Mini Khabib» απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει η μουσική, αλλά έχει ακουστά κάποιους ράπερς.

 

O Hasbulla βρήκε νέο αντίπαλο και το έδειξε με στόμφο

Ο παρουσιαστής τότε τον ρώτησε: «Μίλησες με τον Drake στο Instagram;», με τον συμπαρουσιαστή να συμπληρώνει: «Τι, σου στέλνει μηνύματα;». Η απάντηση που πήραν τους άφησε άφωνους. «Δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά με ακολούθησε στα social και μου έστειλε μηνύματα». Όταν τον ρώτησαν τι του έστειλε ο Drake, ο Hasbulla τους είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Ξεχάστηκα και δεν το διάβασα».

 

 

Η ιστορία του Hasbulla είναι πολύ παράξενη: Ο Hasbulla Magomedov (οι φίλοι τον φωνάζουν Hasbi) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Makhachkala του Νταγκεστάν. Δυστυχώς, δεν έμαθε αγγλικά. Μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας του COVID-19 και άρχισε να δημοσιεύει περιεχόμενο στο Instagram και το TikTok όπου σιγά σιγά έγινε viral. Τα βίντεο του με γάντια του μποξ έχουν γίνει ανάρπαστα. Πλέον κάθε φωτογραφία και βίντεο που δημοσιεύει συγκεντρώνει άπειρα views και like. Είναι πλέον μία κανονική διασημότητα παγκόσμιου βεληνεκούς.

 

@fullsendpodcast

Hasbulla Doesn’t Hold Back on the Chirps ?

♬ original sound - FULL SEND Podcast

 

Μπορεί να φαίνεται μικρό παιδί αλλά είναι ένας 20χρονος νεαρός άνδρας που έχει γεννηθεί με ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης (GHD), γνωστός και ως νανισμός. Είναι 99 εκατοστά το ύψος του και ζυγίζει 16 κιλά. Αν σκεφτεί κανείς όμως πόσο έξυπνος είναι τότε θα παραδεχτεί πως το πρόβλημα του δεν τον επηρεάζει και τόσο, κατάφερε να βγάλει τόσα χρήματα από χορηγίες που πλέον δεν χρειάζεται να αγχώνεται για το μέλλον του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved