Είναι κακό που καμαρώνουμε τον Κρις Έβανς για τον τίτλο του πιο σέξι άντρα;

Η ταπεινότητά του τον κάνει πάνω από όλα να ξεχωρίζει. Και εμείς χαιρόμαστε για πάρτη του.

Ο Κρις Έβανς πλέον μπορεί να είναι σίγουρος πως η μαμά του θα είναι για πάντα χαρούμενη με το γιο της. Πόσο χαριτωμένο είναι αυτό τώρα; Όλοι οι άνδρες πρέπει να παίρνουν παράδειγμα από τον Κρις Έβανς, γιατί ένας τόσο συμπαθής άνδρας κατάφερε να κερδίσει έναν τέτοιο τίτλο και μπορούμε να τον χειροκροτήσουμε αντί να φθονούμε ή να «θάβουμε». Ο Captain America της καρδιάς μας αναδείχτηκε σε Sexiest Man Alive του περιοδικού People για το 2022 και η μητέρα του Λίζα ανέφερε πως η ίδια είναι περήφανη για το γιο της και χωρίς την ιδιότητα του σαν ηθοποιός.

Γνωστός για τον ρόλο του Steve Rogers στο franchise Avengers της Marvel και πιστός «σκυλομπαμπάς» του Dodger στα social media, ο Κρις Έβανς νιώθει πιο άνετα να μιλάει για την καριέρα του, η οποία έχει εκτοξευτεί την τελευταία δεκαετία. Μόνο φέτος, πρωταγωνίστησε στο Lightyear της Pixar, το Gray Man του Netflix και γύρισε τρεις νέες ταινίες, μεταξύ των οποίων το Ghosted του 2023 για το AppleTV+, στο οποίο είναι και παραγωγός. Μετά από 22 χρόνια καριέρας όμως, όπως λέει ο ίδιος, είναι έτοιμος να χαλαρώσει λίγο και να συγκεντρωθεί στην οικογένεια του. Μόνο αυτή η δήλωση μπορούμε να πούμε πως λέει κάτι για τον χαρακτήρα του.

 

Πόσο σέξι όμως είναι τελικά ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου να θεωρεί τον εαυτό του πως ΔΕΝ είναι σέξι; Εμείς πρέπει μόνο να παραδειγματιζόμαστε από αυτόν και να κατανοούμε πως μόνο με την ταπεινότητα μπορεί ένας άνδρας να αναδείξει την πραγματική του αξία. «Είμαι πολύ μεγάλος για να ζω με μια βαλίτσα στο χέρι για έξι μήνες και είμαι σε μια φάση που είμαι απλά χαρούμενος να βρίσκομαι στο σπίτι», λέει, ενώ παραδέχεται ότι πλέον έχει αρχίσει να σκέφτεται πιο έντονα το μέλλον του εκτός υποκριτικής- ένα μέλλον που περιλαμβάνει γάμο και παιδιά.

Όπως και να έχει εμείς χαιρόμαστε και τον καμαρώνουμε. Και σίγουρα δεν είναι καθόλου κακό να πούμε μια καλή κουβέντα για έναν πραγματικό ωραίο τύπο τόσο εξωτερικά, όσο και σε αυτό που μας βγάζει. Άλλωστε από πότε είναι κακό το να παραδεχτούμε ότι κάποιος άντρας είναι ωραίος εμφανισιακά;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved