Newsbomb Κέρδισε 30.000.000 δολάρια αλλά δεν είπε κιχ στην οικογένειά του

Του δίνουμε όμως ένα ελαφρυντικό για την καλή πράξη που έκανε στο τέλος.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα έκανες αν κέρδιζες 30.000.000 δολάρια σε τυχερό παιχνίδι; Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων των ανδρών που θα το μοιραζόσουν με την οικογένειά σου, τότε σίγουρα δεν ταιριάζεις μ’ έναν Κινέζο υπερτυχερό. Διότι ο πρωταγωνιστής της σημερινής ιστορίας μας αποφάσισε να μην το μοιραστεί με τους πιο κοντινούς ανθρώπους του και μάλιστα εξήγησε τον λόγο πίσω από την απόφασή του. «Δεν το έχω πει στη γυναίκα και στο παιδί μου ότι κέρδισα. Ανησυχώ μήπως αισθανθούν ανώτεροι από τους άλλους ανθρώπους, λόγω των χρημάτων και στο ενδεχόμενο να μην εργαστούν ή σπουδάσουν στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά για την ομολογουμένως περίεργη επιλογή του.

Αρχαία Ελλάδα και τζόγος: Όταν οι πρόγονοί μας έπαιζαν το μέλλον τους σε μία ζαριά

Ο Κινέζος εκατομμυριούχος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσει τους ανθρώπους που αγαπάει περισσότερο στη ζωή του διότι πιστεύει ότι ο ξαφνικός πλούτος θα τους επηρεάσει αρνητικά. Σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να τους καταστρέψει.

 

Η ρετρό γοητεία του πρακτορείου πριν τον διαδικτυακό στοιχηματισμό

Μάλιστα αυτή δεν είναι η μοναδική περίεργη απόφασή του. Αποφάσισε να παραλάβει την επιταγή με τα χρήματα φορώντας στολή κινουμένων σχεδίων προκειμένου να διατηρήσει την ανωνυμία και χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο «Λι» προκειμένου να μην γίνει γνωστή η ταυτότητά του. Τέλος αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 5.000.000 δολαρίων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πλούσιος και τίμιος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved