Ο μέγας «κουβάς» Χρονοταξιδιώτης από το 2671 δεν το βάζει κάτω και δίνει νέες προβλέψεις

Μεταξύ άλλων «βλέπει» και ανθρώπινο ΠροποΓκολ στον ορίζοντα.

Μια χαρά μας έχει απομείνει σε αυτή τη ζωή, ο χρονοταξιδιώτης από το 2671 που ξεκλέβει λίγο από τον χρόνο του και γυρίζει πού και πού στο ζοφερό 2022 και μας δίνει μέσω του TikoTok προβλέψεις για όλα όσα πρόκειται να συμβούν στο προσεχές διάστημα. Εντάξει, μπορεί οι προβλέψεις του να είναι χειρότερες για από προγνωστικά τύπου με πέτσινο μπουφάν σε τοπικό κανάλι της Αττικής που κάνει εκπομπή μπροστά από ποδοσφαιράκι στο οποίο κρέμεται συλλεκτικό κασκόλ του Ακράτητου Λιοσίων από τη μυθική σεζόν 2002-03, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Όπως η γιαγιά μας έβλεπε μανιωδώς τον Στάθη Θεοχάρη να καταπολεμά το έγκλημα με μπούφλες, έτσι κι εμείς περιμένουμε το τέλος του κόσμου μέσα από τις προβλέψεις του Χρονοταξιδιώτη.

Δεν ξεχνάμε ότι στα τέλη του τρέχοντος μήνα ξεκινάει το μεγάλο πατιρντί με μετεωρίτες και εξωγήινους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επέλθει κάποιου είδους χαλάρωση τους επόμενους μήνες. Ο Χρονοταξιδιώτης από το 2671 είναι και πάλι εδώ για ένα καυτό στην κυριολεξία πρώτο μισό του 2023. 

 

 

Στις αρχές του έτους θα εξαφανιστεί ένα αεροπλάνο πάνω από Τρίγωνο των Βερμούδων, τι πιο λογικό θα πει κανείς, άλλωστε μιλάμε για ένα μέρος που έχει φραγμένες αποδόσεις για ναυάγια, πτώσεις αεροσκαφών, εμφανίσεις γιγάντιων χταποδιών και άλλων χαριτωμένων καταστάσεων. 

Γενικά παίζει πολύ η θάλασσα στη νέα παρτίδα προβλέψεων, με τους εξωγήινους να έχουν χάσει το μομέντουμ. Ένα πράγμα σαν 112 της Αποκάλυψης θα αρχίσει να στέλνει απειλητικά μηνύματα από τα βάθη του ωκεανού και μάλλον θα έχει σαν σκοπό να προϊδεάσει τους κατοίκους της δυτικής ακτής των ΗΠΑ για κάτι πολύ χοντρό. Ευτυχώς εμείς είμαστε μακριά εκεί, αλλά οι ακτές της Καλιφόρνιας, στις 15 Μαΐου του 2023 θα χτυπηθούν από κάτι πελώρια τσουνάμι που θα μπορέσει να τα κάνει καλά, ούτε το μαρμάρινο στήθος του Μιτς Μπιουκάναν. Κάπου το παραξήλωσε κι αυτός και είπε ότι τα κύματα θα έχουν ύψος 230 μέτρων, ενώ κάλλιστα μπορεί να μην μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο και με κύματα 50 μέτρων, αλλά ας είναι. 

Οι ζόρικες προβλέψεις του Χρονοταξιδιώτη από το 2671 για τον Νοέμβρη 

Περίπου έναν μήνα, μετά στις 18 Ιούνη, θα πέσουν από τον ουρανό σαν βροχή, όχι τα γκολ και τα εκατομμύρια του ΠροποΓκολ, άλλα άνθρωποι. Εκεί που κάθεσαι στα καλά καθούμενα μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος στο κεφάλι σου και μάλιστα χωρίς να πετάει κάτι από πάνω. Εκτος κι αν είναι επιβάτες του αεροπλάνου που θα χαθεί έξι μήνες νωρίτερα στο Τρίγωνο των Βερμούδων. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved