The Witcher: Οι φαν θέλουν και απαιτούν επιστροφή του Cavill. Εσύ;

Οι υπογραφές κόντρα στην αντικατάσταση του Geralt από τον Liam Hemsworth αυξάνονται ραγδαία.

«NETFLIX: You MUST keep Henry Cavill as The Witcher and replace the writers instead». Σε έναν κόσμο που το τρολάρισμα θα είχε πρωταρχικό λόγο ένας τέτοιος τίτλος θα ήταν λογικός για το Petition των Witcher Fans κόντρα στην αντικατάσταση του Henry Cavill από τον Liam Hemsworth. Έλα όμως που δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας αλλά πραγματικότητα.

 

 

Φαίνεται πως οι φαν της σειράς δεν έχουν συνέλθει ακόμα από τα κακά μαντάτα που τους βρήκαν πριν λίγες μέρες αλλά δεν θα αφήσουν την παραγωγή του αγαπημένου τους Witcher να κάνει ό,τι θέλει. Όπως φαίνεται η αντικατάσταση του Henry Cavill στο ρόλο του Geralt of Rivia για να επικεντρωθεί στον Superman δεν είναι κάτι που μπορεί να χωνευτεί εύκολα και όλοι βράζουν με τους «κακούς» σεναριογράφους που αποφάσισαν να παίξουν με το χαρακτήρα και τις προδιαγραφές του, αναγκάζοντας τον ηθοποιό σε αποχώρηση.

 

Τελικά ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που φεύγει ο Cavill;

Ειδικά μετά τα νέα ότι οι σεναριογράφοι της σειράς του Netflix «χλεύαζαν» και «κορόιδευαν» τα βιβλία του Andrzej Sapkowski όπως και τα videogames της CD Projekt RED, ήταν λογικό να ξυπνήσουν το «κτήνος» που κρύβει κάθε ορκισμένος φαν του κυνηγού τεράτων.

Όπως θα δεις παρακάτω, το Petition έχει ξεφύγει και στόχος (την ώρα που γραφόταν το κείμενο) είναι οι 75 χιλ. υπογραφές για να ικανοποιηθεί το αίτημα: Η επιστροφή του Henry Cavill και η αποπομπή των βλάσφημων σεναριογράφων.

 

 

Αν θες να ψηφίσεις μπες σε αυτό το λινκ και κάνε το χρέος σου ως πιστός οπαδός του Geralt of Rivia. Αν πάλι συμπαθείς τον Liam Hemsworth, μην κάνεις καν τον κόπο και περίμενε την τέταρτη σεζόν του The Witcher. Αν βγει…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved