Sandman: Η δεύτερη σεζόν είναι αλήθεια κι έχει επίσημο teaser

Μπαίνουμε πάλι σε περιοχές του ονείρου, ελπίζουμε να αποζημιωθούμε.

Οι φήμες που ήθελαν τη σειρά να σταματάει είναι και επίσημα ψευδείς. Είχε γίνει ολόκληρη ιστορία στα social media και μάλιστα ο ίδιος ο Neil Gaiman είχε βγει και είχε διαψεύσει όλα αυτά που λέγονταν περί ακύρωσης της δεύτερης σεζόν. Το tweet με τις φήμες που διαγράφηκε ήταν ο προάγγελος της επίσημης ανακοίνωσης που πλέον ήρθε. Έτσι το The Sandman και επίσημα θα επιστρέψει για 2η σεζόν στην πλατφόρμα του Netflix, όπως μάθαμε από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter, τρεις μήνες μετά την επιτυχημένη του πρεμιέρα. Η σειρά πήγε εξαιρετικά σε νούμερα και ο κόσμος περιμένει πως και πως την δεύτερη σεζόν. Ο ίδιος ο συγγραφέας Neil Gaiman είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την παραγωγή.

Γιατί υπήρχε αυτή η σύγχυση ότι κόβεται το Sandman;

Η επίσημη ανάρτηση συνοδεύτηκε από ένα μήνυμα του δημιουργού και showrunner, Neil Gaiman, ο οποίος έγραψε: "Υπάρχουν ακόμη μερικές καταπληκτικές ιστορίες για τον Μορφέα και τους υπόλοιπους. Τώρα ας επιστρέψουμε στη δουλειά. Υπάρχει ένα οικογενειακό τραπέζι μπροστά μας άλλωστε και ο Lucifer περιμένει την επιστροφή του Μορφέα στην Κόλαση.". Ακούμε πως η δεύτερη σεζόν θα έχει πολύ Lucifer και για όσους δεν θυμούνται ο Lucifer είναι γυναίκα. Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε για την πλοκή είναι οι εξής και αυτό από επίσημο «στόμα»:

 

Μέχρι στιγμής το Netflix επιβεβαίωσε μερικά στοιχεία για την 2η σεζόν του Sandman, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση. Έγινε γνωστό ότι ο κόσμος του The Sandman θα επεκταθεί περαιτέρω, ενώ στην 2η σεζόν θα υπάρξουν περισσότερα επεισόδια και ιστορίες που θα διασκευαστούν από διάφορους τόμους των graphic novels. Ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει άλλες πληροφορίες για την πλοκή και το πόσα επεισόδια θα περιέχει.

Το Sandman είναι η σειρά-όνειρο που έγινε πραγματικότητα

 
 

To cast της πρώτης σεζόν του "The Sandman" είχε τους εξής ηθοποιούς:

Μετά και το Sandman οι πρωταγωνιστές μας άλλαξαν για πάντα πρόσωπο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved