O Hasbulla βρήκε νέο αντίπαλο και το έδειξε με στόμφο

Δεν γουστάρει καθόλου τον Liver King ο Mini Khabib και αυτό φαίνεται.

Ο Hasbulla έκανε γνωστά τα αρνητικά συναισθήματά του για τον The Liver King, καθώς «γκρίντζαρε» άγρια ​​τον influencer ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία μαζί του. Ενώ βρισκόταν στο Άμπου Ντάμπι για να προωθήσει την εκδήλωσή του στο UFC, ο 19χρονος διαδικτυακός σταρ απαθανατίστηκε να συναντά το αστέρι του «βάρβαρου τρόπου ζωής». Καθώς ο The Liver King, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Brian Johnson, έσκυψε για να τραβήξει μια φωτογραφία με τον «Mini Khabib», είπε: «Είμαι ο βασιλιάς του ήπατος. Μην το ξεχνάτε αυτό. Έρχομαι για σένα». Ωστόσο, ο Hasbulla απέρριψε γρήγορα τα σχόλιά του λέγοντας: «Θα προτιμούσα να βγάλω μια φωτογραφία με έναν σκύλο». Σούπερ προσβολή από τον κοντορεβιθούλι που δεν μασάει τίποτα στην κυριολεξία, βέβαια από την άλλη το σχόλιο το πέταξε στα Ρώσικα, οπότε και ο Liver King δεν κατάλαβε την τύφλα του.

 

Ο Hasbulla είναι έτοιμος να ρίξει ξύλο στο UFC 280

Ο τυπάκος είναι γνωστό για το ότι είναι απολύτως ειλικρινής, ακόμη και μπροστά στις κάμερες. Το βίντεο, το οποίο έχει ήδη λάβει πάνω από 350.000 προβολές, άφησε πολλούς διχασμένους σχετικά με την αμήχανη αλληλεπίδραση, καθώς ένα άτομο έγραψε στο Twitter: «Ο Liver King είναι απλά ένας κλόουν» Κάποιος άλλος είπε: «Κάποιος να ρίξει αυτό το μικρό πραγματάκι από το άλογο του». Ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Αυτοί οι δύο είναι οι μεγαλύτεροι μ****ες του ίντερνετ.»

 

 
 

Ο Hasbulla έχει το ίδιο πρόβλημα που έχουν όλοι οι πλούσιοι

Εντάξει σίγουρα υπάρχει λιγάκι αλήθεια σε όλα τα σχόλια, εμείς όμως στηρίζουμε και αγαπάμε Hasbulla γιατί μας φτιάχνει τη μέρα. Ωστόσο, ο Liver King δεν είναι ο μόνος στα κατάστιχα του αστέρα των social media, καθώς ο Hasbulla απείλησε πρόσφατα τον πρώην μαχητή μεικτών πολεμικών τεχνών Conor McGregor. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Full Send Podcast, ο 19χρονος, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με το UFC τον Σεπτέμβριο, είπε για τον Ιρλανδό: «Ναι, είδα όλα τα tweets του για εμένα. Δεν τον σέβομαι ως μαχητή. Και αν τον συναντήσω θα του δημιουργήσω κάποια προβλήματα». Γεια σου ρε Hasbulla! Γι’ αυτό σε αγαπάμε, δεν μασάς τίποτα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved