Τελικά γιατί φεύγει ο Cavill από το «The Witcher»;

Όταν δεν σέβεσαι την ιστορία του χαρακτήρα, μην περιμένεις να σε ακολουθούν όλοι.

Και τα σενάρια συνεχίζονται μετά την «βόμβα» που έριξε ο Henry Cavill και την αποχώρησή του από το «The Witcher» με τους φανς να είναι ένα βήμα πριν οργανώσουν ειδικό petition να διαγραφεί η σειρά εφόσον γίνει η αλλαγή με τον Liam Hemsworth.

 

 

O Henry Cavill πριν λίγες μέρες επέστρεψε και επίσημα στο ρόλο του Superman κάνοντας cameo εμφάνιση στο «Black Adam» και αρκετοί συνέδεσαν την αποχώρησή του ως Geralt of Rivia με αυτή την είδηση. Ίσως και να είναι έτσι, ωστόσο πίσω από όλα αυτά φαίνεται ότι η σειρά δεν χωρούσε άλλο τον ταλαντούχο ηθοποιό και μάστερ του videogame. Για την ακρίβεια δεν άντεχε ο ίδιος να είναι σε ένα project που δεν πιστεύει.

Θυμηθείτε την κριτική μας για το «Black Adam»

Ο λόγος;

Αν υπάρχει ένα όνειρο-παράπονο όλων των gamers μέχρι σήμερα είναι ότι οι μεταφορές των videogames σε ταινίες ή σειρές δεν έχουν ποτέ επιτυχία, αδυνατώντας να αγγίξουν στο ελάχιστο την επιτυχημένη συνταγή τους, όποια και αν ήταν αυτή. Μην πάμε μακριά, θυμηθείτε το εκρηκτικό Max Payne το οποίο λιώναμε μικροί και μόλις ήρθε στην μεγάλη οθόνη θέλαμε να ξεχάσουμε ότι παίξαμε. Το The Witcher του Netflix είναι ξεκάθαρα η απόλυτη εξαίρεση στον συγκεκριμένο κανόνα, τουλάχιστον μέχρι τη 2η σεζόν που έχουμε δει αυτή τη στιγμή.

Εντάξει υπερβάλλουμε αλλά η απογοήτευση ήταν πραγματικά μεγάλη.

Ο Cavill δεν είναι μόνο ένας τύπος που πολλοί βλέπουν ως νέο James Bond, ούτε απλά είναι ένας πολύ μελετημένος ηθοποιός για όποιον ρόλο παίζει. Ο Superman του DCEU ανήκει στην παραπάνω παραπομένη κατηγορία των gamers και το έχει δείξει πολλάκις με δηλώσεις του.

Οπότε αν τα πράγματα όπως λέγεται εντός παραγωγής -υπήρχε ασυμφωνία με τους σεναριογράφους του Witcher- δεν πήγαιναν σύμφωνα με τον χαρακτήρα των videogames τότε μην σας φαίνεται περίεργο που χώρισαν οι δρόμοι Cavill και Geralt με μια απλή ανάρτηση και μπόλικη ξενέρα. Αυτή τη στιγμή το σενάριο αναφέρει ότι ο «κακός» της υπόθεσης είναι η Warner Bros. και η συμφωνία του Cavill με το ΗΒΟ, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για αυτό.

 

 

Το αν θα συνεχίσει η σειρά με τον Hemsworth πρωταγωνιστή ή γίνει κάποιο θαύμα και ο Cavill αναθεωρήσει ακόμα δεν το ξέρουμε. Αλλά μια και μιλήσαμε για την επιστροφή του στο DCEU... 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved