Ο Vince Vaughn θέλει ένα Dodgeball 2, αλλά μόνο αν έρθει κι ο Ben Stiller

Πες το ναι μωρή τρέλή κόμπρα White Goodman 

Είναι το Dodgeball η πιο αδικημένη κωμωδία που εκθειάζει τους ιερούς κανόνες αντρικής παρέας; Φυσικά και είναι, αν και είναι κυριώς προϊόν της αναπόφευκτης σύγκρισης με μεγαθήρια όπως το Wedding Crashers ή το Old School. Ωστόσο ο Vince Vaughn, που βλέπει όλες τις ταινίες του σαν παιδιά του, ελπίζει ακόμα στη δικαίωση της φήμης του Dodgeball 20 χρόνια μετά. Και επειδή δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος δικαίωσης από ένα sequel, έχει σαλπίσει κάλεσμα στους αδερφούς εν όπλοις.

Την αποκάλυψη έκανε ο Justin Long, που υποδυόταν τον κοκαλιάρη Justin Redman στο αυθεντικό Dodgeball, μιλώντας στο comicbook.com. Η ιδέα για ένα sequel του Dodgeball μπήκε στον Vaughan το 2017, όταν το cast της ταινίας έκανε κάτι σαν reunion για τις ανάγκες μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Από τότε ξεκίνησε τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις ο Vaughn και τώρα τελευταία τις έχει εντείνει. Σύμφωνα με τον Long οι περισσότεροι συντελεστές είναι ψημμένοι, μιας και ο Vaughn θέλει να το κάνει με όλο το αυθεντικό cast. Αλλά ο Ben Stiller δεν έχει πει ακόμα το ναι.

 

 

Η θετική ανταπόκριση του Ben Stiller είναι ζωτικής σημασίας για την υλοποίηση του Dodgeball 2 γιατί χωρίς αυτόν δεν πρόεκειται να κάτσει να παίξει μήλα με κανέναν άλλο ο Vaughn. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Stiller φοβάται ότι ένα sequel μπορεί να καταστρέψει τη φήμη μιας καλής ταινίας αν δεν γίνει σωστά, ένας απόλυτα δικαιολογημένος φόβος από τη στιγμή που δεν είναι όλα τα sequel σαν το Nono 2. 

Παρόλα αυτά, ο Vaughn δεν έχει εγκαταλέιψει την προσπάθεια και ο Long μας θύμισε ότι είναι ένας πάρα πολύ πιεστικός και πειστικός τύπος, όπως ακριβώς ήταν και ο ρόλος του στο Wedding Crashers. Η απάντηση του Long στο ερώτημα στο κατά πόσο πιθανό είναι να δούμε στις αίθουσες ένα Dodgeball 2, έμεινε εντελώς σιωπηλός χωρίς να θάβει, αλλά ούτε και να δίνει ελπίδες στο project. 

 

 

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: με αρχηγό τον Vaughn, οι περισσότεροι έχουν πει το ναι, ο Stiller αγαπάει πολύ το Dodgeball και θα το έκανε μόνο αν ήταν αντάξιο του πρώτου και ο Vaughn είναι πειστικός. Άρα αυτό που λείπει είναι ένα καλό σενάριο που θα πείσει τον Stiller να βάλει και πάλι τη μωβ στολή του με την τεράστια κόμπρα στο στήθος, να αφήσει μουστάκι-πέταλο και πετάξει μερικές μπάλες στα μούτρα του Pete LaFleur. Τι κάθεστε κύριοι σεναριογράφοι; Γράφτε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved