Θα άφηνες το παιδί σου να σε κουρέψει;

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζρ. έδωσε την ξυριστική στους γιους του και είδαμε το σκαλπ του. 

Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι ο Iron Man δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα πώς θα κάνεις το μαλλί σου. Είσαι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζρ. και έστω και ένα μικρό λαθάκι δεν θα σε τρελάνει. Βέβαια στην περίπτωση του αγαπημένου μας ηθοποιού ο στόχος ήταν να μετατρέψει το μαλλί σε σκαλπ.

Όχι επειδή έχασε κάποιο στοίχημα αλλά για τις ανάγκες του νέου του ρόλου στην τηλεόραση. Πρόκειται για τη σειρά «The Sympathizer» μέσω της οποίας θα επιχειρήσει να κάνει το μεγάλο του comeback μετά τις ταινίες Avengers. Η ταινία Dolittle δεν είχε τις ανάλογες κριτικές, αν και υποψιαζόμαστε ότι θα τον απολαύσουμε στην νέα ταινία του Christopher Nolan με τίτλο Oppenheimer.

 

 

Λίγα λόγια για τη σειρά

Θα είναι μια προσαρμογή του ομότιτλου βιβλίου του συγγραφέα Viet Thanh Nguyen που έχει κερδίσει μάλιστα Βραβείο Πούλιτζερ και το σενάριό της θα ακολουθεί έναν μισό Γάλλο, μισό Βιετναμέζο άνδρα που υπηρέτησε ως κατάσκοπος των κομμουνιστικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

Και όπως καταλάβατε ο Ρόμπερτ Ντάουνι δεν ήθελε να βάλει fake καράφλα ή καπέλο στο κεφάλι, αλλά αποφάσισε να είναι στην πραγματικότητα φαλακρός. Βέβαια το ότι υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να τον ξυρίζουν ήταν αυτομάτως ικανό να τον κάνει viral.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved