The Witcher: O Cavill αποχώρησε, οι αντιδράσεις πληθαίνουν

Οι φαν της σειράς δεν βλέπουν τον Geralt of Rivia στο πρόσωπο του αντικαταστάτη, Liam Hemsworth και ετοιμάζονται για μποϊκοτάρισμα.

Κοίτα  να δεις που ο Henry Cavill όχι απλά δημιούργησε μια δυναμική fan base για τον τηλεοπτικό The Witcher, αλλά έχει φανατικούς θαυμαστές που δεν μπορούν να φανταστούν ότι ο Geralt of Rivia θα έχει πρόσωπο πέρα από το δικό του. Η ξαφνική ανακοίνωση της αντικατάστασής του από την τέταρτη σεζόν με τον ίδιο μάλιστα να παραδίδει το σπαθί και το ξανθό χαρακτηριστικό μαλλί του στον Liam Hemsworth θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι ήταν ο τέλειος τρόπος να γίνει η διαδοχή του ρόλου, ωστόσο με βάση τα μέχρι στιγμής tweets κάτι τέτοιο δεν δείχνει να συμβαίνει.

 

 

«Μην τον αντικαταστήσετε! Όχι τον Cavill! Είναι ο Geralt! Ξέρει το ρόλο καλύτερο από τον καθέναν» έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος αναφέρει ότι θα μποϊκοτάρει τη σειρά εάν γίνει η περιβόητη αντικατάσταση με τον Liam Hemsworth.

Γενικότερα το tweet «BOYCOTT THE WITCHER» έπαιξε πολύ στα social media.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Cavill είναι πραγματικά το όνειρο κάθε σκηνοθέτη που ετοιμάζει σειρά βασισμένη πάνω σε videogame καθώς ο ίδιος είναι φανατικός gamer και εννοείται πως ο ρόλος του έχει περάσει από τα χέρια του. Με βάση λοιιπόν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η επιτυχημένη σειρά του Netflix δείχνει αρκετά στριμωγμένη όσον αφορά την τέταρτη σεζόν της, με τον αδερφό του Chris Hemsworth να αντιμετωπίζει ήδη το μίσος, δίχως καν να έχει προλάβει να μεταμορφωθεί σε κυνηγό τεράτων.

 

 

Έχουμε άλλη μία σεζόν που ο ίδιος θα εμφανιστεί ως Geralt. Λέτε να μη γίνει η τέταρτη χωρίς αυτόν;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved