AP Images Ο Τζο Μπάιντεν έπαθε...Τζόι Τριμπιάνι σε ομιλία του

Και οι δύο λέγονται Τζο, αμφότεροι όμως δεν ξέρουν πόσες Πολιτείες έχει η Αμερική.

Αν μέχρι πρόσφατα προσπαθούσες να εντοπίσεις τα κοινά σημεία του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και του φανταστικού (μεν αλλά αξέχαστου) Τζόι Τριμπιάνι από «Τα Φιλαράκια» είναι πως και των δυο το όνομα είναι το Τζόζεφ. Ίσως αν γυριζόταν τώρα η αγαπημένη κωμική σειρά να είχε γίνει ο παραλληλισμός με το όνομα του Προέδρου και όχι του Στάλιν.

 

 

Εμ να που μια δήλωση του Πλανητάρχη μας ανάγκασε να εντοπίσουμε και δεύτερο κοινό που η αλήθεια είναι ότι δεν τους το είχαμε.

Ο Μπάιντεν λοιπόν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Φιλαδέλφεια δήλωσε πως η κυβέρνησή του «πήγε σε 54 πολιτείες της Αμερικής» για να θέσει βέτο στις φαρμακευτικές εταιρίες που αυξάνουν τις τιμές των φαρμάκων τουςτο 2018. Και αν για έναν Έλληνα δεν είναι απαραίτητα γνωστό το πόσους νομούς έχει η Ελλάδα, για τις ΗΠΑ είναι κάτι που το μαθαίνουν όλοι από την ημέρα που γεννιούνται. 50 πολιτείες όσα και τα αστέρια στην Αμερικανική Σημαία. Κάποιος όμως και μάλιστα πολύ γνωστός, το ξέχασε.

 

Γενικά έχουμε πολλούς ενδοιασμούς για τον Πρόεδρο Μπάιντεν.

Πώς θα τα πήγαινε άραγε ο Μπάιντεν στο παιχνίδι του Τσάντλερ;

Μετά από την γκάφα ολκής του Προέδρου των ΗΠΑ η οποία δεν είναι και η μόνη από τότε που ανέλαβε τη θέση -και επιβεβαιώνει φόβους ότι δεν είναι καλά στην υγεία του- δεν γινόταν να μην ανατρέξουμε σε εκείνο το εκπληκτικό επεισόδιο στα «Φιλαράκια» όπου κατά τη διάρκεια του «Thanksgiving» το αμφιλεγόμενο πρόσωπο των ημερών στο Χόλιγουντ, Μάθιου Πέρι -στη σειρά Τσάντλερ Μπινγκ- έχει θέσει ένα παιχνίδι γνώσεων στην παρέα, κατά το οποίο πρέπει να γράψεις όλες τις Πολιτείες της Αμερικής σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ενώ όλοι έχουν φτάσει στις 45-46 Πολιτείες ο Τζόι στέκεται περήφανος και αυτοανακηρύσσεται νικητής του παιχνιδιού.

Τον χειροκροτάνε όλοι, μέχρι να αποκαλύψει ότι βρήκε 56 Πολιτείες. Το έχει το όνομα φαίνεται. Τι Τζο (Μπάιντεν), τι Τζόι (Τριμπιάνι) το ίδιο είναι.

 

Friends- Joey and America's 56 States


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved