Assosiated Press Μάθιου Πέρι, τον Κιάνου Ριβς δεν θα τον πιάνεις στο στόμα σου

Κρίμα ρε Τσάντλερ και σε συμπαθούσαμε. Άκους εκεί «γιατί να ζει ο Κιάνου Ριβς;».

Ο Μάθιου Πέρι είναι ιστορική μορφή πλέον, ένα μνημείο της τηλεόρασης, σαν το Grand Canyon ή το Σινικό Τείχος. Ο Τσάντλερ από «Τα Φιλαράκια» αποφάσισε τώρα να «ξενερώσει» από το αλκοόλ και να γράψει την ιστορία της ζωής του. Τι το ήθελε; Πρώτο «θύμα» του είναι ο αγαπημένος όλου του κινηματογραφικού κόσμου, Κιάνου Ριβς. Στο βιβλίο του για τη ζωή του, το οποίο έγραψε ο ίδιος, «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» έχει πιάσει το φτυάρι και θάβει κόσμο. Ο Πέρι γράφει σε κάποιο σημείο της αυτοβιογραφίας του χαρακτηριστικά:

«Γιατί να συμβαίνει σπουδαία μυαλά, σαν τον Ρίβερ Φίνιξ και τον Χιθ Λέτζερ, να πεθαίνουν, ενώ ο Κιάνου Ριβς περπατά ακόμα ανάμεσά μας;». Πόσο πιωμένος πρέπει να είσαι για να λες ότι κάποιος δεν πρέπει να ζει; Και το χειρότερο, αυτός για τον οποίο το λες να είναι ο πιο συμπαθής άνθρωπος του Χόλιγουντ

 

 
 

O Keanu Reeves κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για χάρη ενός comic

Και σε κάποιο άλλο σημείο του βιβλίου λέει πάλι: «Όταν έμαθα ότι πέθανε ο Κρις Φάρλει, το 1997, χτύπησα με τη γροθιά μου τον τοίχο στο καμαρίνι της Άνιστον κι άνοιξα τρύπα. Ενώ ο Κιάνου περπατά ακόμη ανάμεσά μας».

Ασέβαστος εις διπλούν ο Μάθιου Πέρι και θα έπρεπε να ξέρει ότι ο κόσμος δεν συγχωρεί. 

 

Τα έκανες μπάχαλο Μάθιου

Ακόμα δεν έχουμε μάθει τι έχει πει ο μάστερ Κιάνου (δεν θα ασχοληθεί καν λογικά και καλά θα κάνει) αλλά πολύς ακόμα κόσμος που διάβασε το βιβλίο εκνευρίστηκε και άρχισε το κράξιμο. Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερα βγαίνουν στη φόρα για τον Μάθιου Πέρι αλλά εδώ ο τύπος το παράκανε. Λες και δεν το ήξερε ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις. Αφού λοιπόν έφαγε άπειρο «σκατό» ζήτησε συγνώμη και είπε πως η επιλογή του ονόματος ήταν τυχαία και πως θα έπρεπε να είχε βάλει το δικό του όνομα. 

Καταλαβαίνουμε πως αρκετός κόσμος είναι ευκολόπιστος αλλά κύριε Πέρι, δεν μασάμε κουτόχορτο. Πρόσεχε μην σε πετύχει κάνας Κιάνου στο δρόμο και τρέχεις τώρα που εκτός από κλωτσιές και εναέριες κινήσεις στο Matrix, έχει γίνει και εκτελεστής των εκτελεστών στο John Wick. Τον νου σου. Ασέβαστε.

John Wick: Chapter 2 - Pencil Kill Scene


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved