Green Lantern: Η ώρα του John Stewart έφτασε

Ξεκινάει νέα σειρά και το «αδιέξοδο» των DCEU και Warner Bros. βλέπει επιτέλους φως.

Καιρό τώρα περιμένουμε μία νέα σειρά Green Latern όμως κάτι προκύπτει συνεχώς με τις παραγωγές. Η ταινία με τον Ryan Reynolds πραγματικά κόντεψε να καταστρέψει το κόμικ ολοκληρωτικά, ναι τόσο χάλια ήταν. Έχουμε νέα όμως, νέα που θα χαροποιήσουν τους φίλους του κόμικ. Από το 2019 αναπτύσσεται το "Green Lantern Corps." μια σειρά που θα εστίαζε στους Guy Gardner και Alan Scott δύο λιγότερο γνωστά μέλη του σώματος των Green Lanterns, ενώ είχαν επιλεχθεί και οι Finn Whitrock (Ratched) και Jeremy Irvine (Treadstone) για τους ρόλους.

Ο πρώτος Green Lantern ήταν ο χαρακτήρας του Alan Scott που δημιουργήθηκε το 1940 όπως και η πλειονότητα των δημοφιλών υπερηρώων. Ο Alan Scott συνήθως πολεμούσε κοινούς εγκληματίες τής Nέας Υόρκης με την βοήθεια του μαγικού του δαχτυλιδιού. Η έκδοση του χαρακτήρα σταμάτησε το 1949 κατά την διάρκεια μιας μαζικής πτώσης των πωλήσεων των υπερηρωικών κόμικ, ο χαρακτήρας όμως έλαβε μία γενική αναγέννηση τις επόμενες δεκαετίες. Το 1959, για να κεφαλαιοποιήσουν την μεγάλη άνθιση της δημοφιλίας τής επιστημονικής φαντασίας, ο Green Lantern επαναπροσδιορίστηκε ως Hal Jordan, έναν φύλακα ενός διαστρικού σώματος ασφαλείας γνωστού και ως Σώμα των Πράσινων Φανών. Επιπρόσθετοι μέλη αυτής τής οργάνωσης, όπου όλα αποκαλούνται Green Lanterns, παρουσιάστηκαν με τον καιρό. Εξέχοντες Green Lanterns που έλαβαν πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι: Guy Gardner και John Stewart. Οι Green Lanterns είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών έργων τής DC Comics. Έχουν προσαρμοστεί για την τηλεόραση, βιντεοπαιχνίδια και κινούμενα σχέδια.

Πώς ο Henry Cavill μπορεί να σώσει την comics n’ gaming κοινότητα

 
 

Τώρα μέσα από το ρεπορτάζ του THR μαθαίνουμε ότι η σειρά παραγωγής του Greg Berlanti ξεκινάει πάλι από το μηδέν. Το νέο σχέδιο για τη σειρά Green Lantern αναφέρει πως θα πρωταγωνιστεί ο John Stewart, που αναμφίβολα είναι ο δεύτερος πιο γνωστός Green Lantern μετά τον Hal Jordan, τον οποίο είχε υποδυθεί στην ομώνυμη ταινία του 2011 ο Ryan Reynolds (και ήταν μαύρο χάλι!). Ο showrunner Seth Grahame-Smith εκδιώχθηκε από το κλιμάκιο της παραγωγής ταινιών της DC παρόλο που είχε ολοκληρώσει 8 επεισόδια της σειράς. Ο λόγος της αποχώρησής του είναι γιατί έγιναν αρκετές αλλαγές στα ανώτερα κλιμάκια του HBO Max, της Warner Bros. Discovery και της DC Comics.

 

783ba6bf67d5321756db68931bbdb242

 

Ο παραγωγός David Zaslav υποστήριζε πως θα ήταν η πιο ακριβή παραγωγή που έχει φτιάξει ποτέ η DC. Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν. Το budget έχει πέσει αρκετά, τουλάχιστον όμως το HBO Max λέει πως θα το γυρίσει. Αναμένονται λοιπόν νέες εξελίξεις αργά ή γρήγορα για τη σειρά του Green Lantern που θα έρθει κάποια στιγμή στο HBO Max. Φαίνεται πως η έξοδος του Walter Hamada και η εδραίωση του James Gunn ως νέου επικεφαλής της DC Films -πλέον DC Studios- μαζί με τον Peter Safran έφερε πληθώρα εξελίξεων στα διάφορα και πολλά projects που ετοιμάζει η DC.

Ο ρόλος του James Gunn πλέον στην DC Studios είναι αντίστοιχος με αυτόν του Kevin Feige στη Marvel  -μια κίνηση που εδώ και μήνες ήθελε να κάνει ο πρόεδρος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav.

Ποια είναι τελικά τα πλάνα της Warner Bros;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved