Ως πού θα έφτανες για να πάρεις ένα ρόλο σε τηλεοπτική σειρά;

Αυτός ο τύπος έκανε το πτώμα στο TikTok και τον προσέλαβαν να κάνει το ίδιο στο CSI.

Αν είσαι φαν του CSI: Las Vegas ετοιμάσου να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στο θύμα του έκτου επεισοδίου που θα προβληθεί αρχές Νοεμβρίου. Όχι επειδή είναι γνωστός, αλλά έτσι επειδή θέλουμε να ξέρουμε πόσο καλά μπορεί να υποδυθεί το πτώμα.

Θυμάσαι ποιος ΝΒΑερ έχει παίξει στο CSI;

Ο Josh Nalley, υπεύθυνος εστιατορίου και αρκετά απογοητευμένος από τη ρουτίνα της καθημερινότητας αποφάσισε να περάσει από οντισιόν μόνος χωρίς να τον καλέσουν, έστω και αν δεν είχε αποφασίσει για ποια παραγωγή θα το κάνει.

 

 

Ο τύπος έπαιζε έβγαζε καθημερινά βίντεο ή φωτογραφίες τον εαυτό του ως άψυχο πτώμα στο TikTok επί ένα περίπου χρόνο σε διάφορα σημεία του Κεντάκι και κατάφερε να δημιουργήσει μια μεγάλη fan base. Ίσως αυτή τη στιγμή να είναι το πλέον διάσημο ψεύτικο πτώμα του διαδικτύουν καθώς μετράει πάνω από 4 εκατ. Views στο TikTok.

 

«Σπάνια βρίσκουμε έναν ηθοποιό τόσο καλά προετοιμασμένο για να υποδυθεί ένα πτώμα όσο ο Τζος» δήλωσε υπεύθυνος του «CSI: Vegas» στην ΝΥ Post. «Ήταν χαρά μας να τον βλέπουμε να δουλεύει. Είναι επαγγελματίας μέχρι θανάτου» ανέφερε.

Μήπως να έκανες και εσύ το πτώμα μπας και παίξεις σε κάνα «Έτερος Εγώ»;

 

@living_dead_josh Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas #cbs #dreamcometrue #goals #fyp #foryoupage ♬ Who Are You - The Who


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved