Ant-Man 3: O νέος Kang κατέφθασε και απειλεί

Το πρώτο τρέιλερ του Ant-Man and the Wasp: Quantumania έφτασε, μαζί και ο νέος κακός του MCU.

Ο Jonathan Majors έχει την τιμητική του τις τελευταίες μέρες και λίγα 24ωρα μετά το τρέιλερ του Creed 3, τον βλέπουμε σε αυτό του Ant-Man and the Wasp: Quantumania στο ρόλο που τον περιμέναμε περισσότερο από όλους. Ο Kang the Conqueror είναι ο νέος μεγάλος κακός του MCU (τουλάχιστον για το Avengers: Kang Dynasty) και ήδη είχαμε πάρει μια γεύση του από έναν ήπιο variant του στο πρώτο season του Loki.

 

 

Αυτός ο Kang όμως είναι απειλητικός

Στο τρίτο επεισόδιο του Ant-Man, επιστρέφουμε στο Quantum Realm, το μέρος από το οποίο ξεκίνησε η διάσωση του κόσμου στο Avengers: Endgame, σε ένα μέρος που η Janet Van Dyne (Michel Pfeiffer) κάτι φαίνεται πως κρύβει και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Ακόμα Modok δεν έχουμε δει παρά τις φήμες, αλλά και μόνο που είδαμε τον κανονικό Kang αρχίζουμε να μπαίνουμε στο πραγματικό νόημα της κατάστασης στο MCU. 

Στο cast του Ant-Man and the Wasp: Quantumania βρίσκονται οι Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne, Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray και ο Jonathan Majors ως Kang, ενώ η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου του 2023.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania | Official Trailer


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved