Η Θεσσαλονίκη γίνεται Νέα Σμύρνη απόψε για χάρη του ΛΕΞ

Κοσμοσυρροής συνέχεια για τους πλέον ειλικρινείς στίχους της ελληνικής ραπ.

Και όμως απόψε δεν παίζει Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο, αλλά η φάση έξω από το στάδιο μυρίζει ποδοσφαιρικό ντέρμπι. Με βάση τις προβλέψεις το γήπεδο θα είναι φίσκα, καθώς ακούγεται ότι περίπου 25 χιλιάδες άτομα θα συνωστιστούν στο ιστορικό γήπεδο της Θεσσαλονίκης, αν και κάτι μας λέει ότι θα είναι παραπάνω. Πολλά παραπάνω. Δεν είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, ούτε άλλη μία συναυλία. Από τα μεγάφωνα του Καυτανζογλείου Σταδίου απόψε θα ακούγονται τα λόγια της αλήθειας και στη σκηνή θα είναι ένα άτομο με την ειδική δύναμη να ενώσει τα πλήθη.

Τι μας λέει η κοσμοσυρροή στις συναυλίες των ΛΕΞ και Βήτα Πεις;

 

 

Ο ΛΕΞ ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη συναυλία του και κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει βάλει πλώρη για Εγνατία Οδό και Θεσσαλονίκη απόψε (21/10). Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τα όσα έχει γράψει το ThessToday.gr, πούλμαν από όλη την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει για το στάδιο του Ηρακλή, μέχρι και από την Κύπρο. Μάλλον οι 25 χιλιάδες άνθρωποι είναι λίγοι, ειδικά αν αληθεύουν τα όσα λέγονται περί ξεχωριστών σκηνικών και πρότζεκτ που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά σε ραπ συναυλία.

 

Το φαινόμενο που ενώνει

Πολλοί τον λατρεύουν εδώ και χρόνια, άλλοι πάλι χρειάστηκε μια συναυλία -και τι συναυλία ήταν αυτή- στην Νέα Σμύρνη για να καταλάβουν τι εστί ΛΕΞ. Εκείνη η κοσμοσυρροή δεν ήταν ένα μήνυμα, ούτε μία απλή βόλτα στην Πλατεία. Ο κόσμος είχε (και πάντα έχει) την ανάγκη να ακούσει την αλήθεια.

 

 

«Θέλουν να δώσω μια συνέντευξη να μάθουν τι μου αρέσει. Πόσα έχω αρπάξει και για πόσα έχω δουλέψει…» λέει διάσημος στίχος του ΛΕΞ, μερικές μόνο λέξεις που δεν έχουν σκοπό να φανατίσουν αλλά να πουν τα πράγματα με το όνομά τους.

Είναι αυτή η μαγεία που έχει ο ξεχωριστός αυτός τύπος που όταν ανεβαίνει στη σκηνή προκαλεί κοσμοσυρροή και ενώνει χιλιάδες άτομα μαζί. Είναι τα λόγια της αλήθειας τα οποία γεφυρώνουν περίφημα τη μουσική του, μιλώντας ακόμα και στην καρδιά εκείνων που δεν καταλαβαίνουν από ελληνική ραπ.

Χρειάζονται πάντα αρκετά στρέμματα για να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου που θέλουν να τον δουν από κοντά. Για να δούμε αν απόψε η «Νύφη» του Θερμαϊκού θα βιώσει μια καλύτερη έκδοση της συναυλίας του ΛΕΞ στη Νέα Σμύρνη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved