Instagram_ christopherpapakaliatis Παθαίνω «Ντόλτσε Βίτα» βλέποντας Παπακαλιάτη και Καβογιάννη μαζί

Ώρα απόψε για το δεύτερο επεισόδιο του Maestro, θα μας ξυπνήσει άραγε μνήμες από Χάρη και Ασπασία;

 Το «Maestro» είναι το νέο τρεντ της Πέμπτης στην ελληνική τηλεόραση, εκεί όπου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φέρνει άλλη μια ιστορία δράματος, ωραίων εικόνων και τεράστιας αγωνίας. Το νέο ειδύλλιο γίνεται μεταξύ του «άρχοντα» Χριστόφορου (Ορέστης στη σειρά) και της Κλέλιας (Ανδριολάτου) αλλά παράλληλα πολλά άλλα περίεργα συμβαίνουν στους Παξούς όπου διαδραματίζεται το σίριαλ.

Τι «Παπακαλιάτικα» κλισέ περιμένουμε να δούμε τελικά στη σειρά;

 

Αυτό όμως που αρκετοί περίμεναν πώς και πώς ήταν το reunion του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή με την άλλoτε συμπρωταγωνίστρία του στο «Ντόλτσε Βίτα», Μαρία Καβογιάννη. Μας είχαν τιζάρει αρκετά στα γυρίσματα, το βιώσαμε και επίσημα την περασμένη βδομάδα.

Αν και μην ξεχνιόμαστε, τους έχουμε δει να παίζουν μαζί ξανά και σε ταινία το 2016 στο «Ένας Άλλος Κόσμος» παρέα με τη «μεταγραφή αεροδρομίου» για ελληνικά δεδομένα, J.K. Simmons.

 

 

Το reunion πάντα θυμίζει παρελθόν

Σαφώς και από το 1997 έχουν περάσει αρκετά χρόνια, ο χαζούλης Χάρης έχει αλλάξει μορφή από απλό συμπλήρωμα του «Ντόλτσε Βίτα» σε απόλυτο πρωταγωνιστή κάθε παραγωγής στην οποία βρίσκεται, αλλά οι πρώτες εικόνες αποτυπώνονται πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας. Άλλωστε τι και πόσο θα εκτιμούσαμε αυτό που έχουμε γίνει σήμερα αν δεν θυμόμαστε από πού αρχίσαμε.

Θα δεις αρκετές φορές τον Ορέστη να λέει τα δικά του στην κυρία Μαρία, αλλά ταυτόχρονα θα θυμάσαι πάντα εκείνες τις φορές που η Ασπασία της Καβογιάννη έμπαινε στο σκηνικό εκσφενδονίζοντας κάποια ατάκα που θα άφηνε τον Χαρούλη με το στόμα ανοιχό, ή θα αποδείκνυε τι χάπατο είχε βρει η Ντορίτα και θα μας έκανε να γελάμε με την κοσμάρα του.

 

 

Η σχέση τους στο «Maestro» σίγουρα δεν έχει το ίδιο υπόβαθρο με εκείνη του «Ντόλτσε Βίτα» αν και η κυρία Μαρία διαθέτει αυτή τη νησιώτικη εσάνς και τον ενθουσιασμό απέναντι στον πρωτευουσιάνο πρωταγωνιστή που θα προκαλέσει συζητήσεις και όπως όλα δείχνουν θα βιώσουμε αρκετές σκηνές όπου θα μας ψυχαγωγήσουν.

Για όλους όσους θυμούνται την κωμική σειρά των 90’s η οποία άφησε το στίγμα του δράματος και ερωτικού μπερδέματος στις μετέπειτα δουλειές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη -εμείς φταίμε που το φλερτ μεταξύ μητέρας και γαμπρού στο «Ντόλτσε Βίτα» μας θυμίζει το «Κλείσε τα Μάτια»; - κάθε τους κοινή εμφάνιση στη μικρή οθόνη θα μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Ακόμα και αν πλέον οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί.

 

Maestro Trailer 2


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved