Ο Samuel Jackson ξέρει να βρίζει καλύτερα από όλους

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Marvel τον έβαλε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Μετά την υποκριτική.

Είναι λίγο-πολύ γνωστό, ότι τόσο εντός πλατό όσο και εκτός, ο Samuel Jackson είναι ένας τύπος με θερμό και έντονο ταμπεραμέντο. Και πολύ μας αρέσει εδώ που τα λέμε γιατί αν ήταν και διαφορετικός, πιθανό να μην τον αγαπούσαμε τόσο όσο τον αγαπάμε σήμερα. Ενίοτε, όποτε το κάνει για τις ανάγκες του ρόλου είναι ακόμη καλύτερος.

Η αφορμή για τα τελευταία του νεύρα, είναι ένα νέο διαφημιστικό για το νέο mobile game της Marvel που θα ακούει στο όνομα Marvel Snap και που ο Nick Fury -ο ίδιος δηλαδή- συνειδητοποιεί πως τον έχουν αντικαταστήσει στη S.H.I.E.L.D. και αποφασίζει να κάνει χαμό με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Σε ένα κορυφαίο διαφημιστικό σκετς, ο Fury εμφανίζεται στα γραφεία όπου βλέπει τον αντικαταστάτη του να έχει επιλέξει ήδη μία νέα ομάδα που αποτελείται από Gamora, Doctor Doom, Spider Man και Squirrel Girl.

 

 

Θα πούμε απλά δύο πράγματα που μας έχει διδάξει η ιστορία: Μην τσαντίζεις το Nick Fury και να τον αφήνεις πάντα να ολοκληρώνει τις βρισιές του. Ακόμη και αν το δεύτερο δεν συνέβη λόγω του tv spot, κανείς δεν πρόκειται ποτέ και για κανένα λόγο να το κάνει καλύτερα από τον Samuel Jackson.

Για την ιστορία, το Marvel Snap κυκλοφορεί από σήμερα σε iOS, Android και PC, ενώ περιμένουμε περισσότερο Nick Fury στην τηλεοπτική σειρά Secret Invasion του Disney Plus την άνοιξη του 2023.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved