Θα δούμε όντως τον Harrison Ford στο Captain America;

Λένε πως θα πάρει τον ρόλο του William Hurt σαν General Ross.

Ο Harrison Ford κάνει join στο cinematic universe της Marvel κι εμείς δεν μπορούμε παρά να χαρούμε και να ενθουσιαστούμε μιας και είμαστε διαχρονικά team Ford. Άλλωστε εκτός από μεγάλος ηθοποιός είναι και η μορφή που έχει στοιχειώσει τα παιδικά μας όνειρα σαν Indiana Jones. Και μόνο αυτός ο ρόλος θα έφτανε για να τον εκτιμάμε εσαεί. Μετά τον θάνατο του επίσης εξαιρετικού William Hurt  ο Ford θα αναλάβει τον ρόλο του General Ross, μια δύσκολη αποστολή που θέλει βαθύ αποτύπωμα για όποιον τηνα αναλάμβανε. Η αλήθεια είναι πως μοιάζει κατάλληλος για τον ρόλο όπως και να το κάνουμε, από την άλλη εντάξει ό,τι και να τον βάλεις να παίξει καλά θα το κάνει.

Ο William Hurt ήταν μοναδικός στο είδος του

 
 

Η ταινία Captain America: New World Order, θα βρει στον ρόλο του σούπερ ήρωα τον Anthony Mackie, σκηνοθέτης θα είναι ο Julius Onah, γνωστός από το The Cloverfield Paradox. Μια χαρά το πάμε από καστ σίγουρα. Η ταινία θα ξεκινάει από την στιγμή που ο ήρωας Sam Wilson θα δέχεται στην ασπίδα του Captain America. Εκτός από την νέα ταινία του Captain America, o Ford θα υποδυθεί και πάλι τον General Ross στην ταινία της Marvel Thunderbolts που θα κυκλοφορήσει το 2024.

Μπορεί να είναι η πρώτη φορά του Ford στο σύμπαν της Marvel, έχει όμως εμπειρία από franchise από τη σειρά των Star Wars και εννοείται από τα αριστουργηματικά Indiana Jones. Πληροφοριακά το Indiana Jones 5 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2023.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved