Assosiated Press Γίνεται χαμός για το απωθητικό άρωμα του Elon Musk και ανησυχούμε για το IQ μας

Το αποκαλούν «εσάνς της αποκρουστικής επιθυμίας» και το αγοράζουν για 1000 δολάρια στο ΕΒay.

Ίσως και να κάνουμε κάτι λάθος σε αυτή τη ζωή και δεν χρησιμοποιούμε το χιούμορ (ή την τρασίλα) στα επαγγελματικά μας δρώμενα και δεν πλουτίζουμε, ενδεχομένως να μην έχουμε το όνομα του Elon Musk για να προσφέρουμε «τρίχες» και να παίρνουμε πίσω χρυσό. Κράτησέ του το τελευταίο, δεν είναι ψέμα.

 

AP20019853969581

Η μεγαλύτερη ήττα του Elon Musk για την οποία δεν μιλάει κανείς.

Ο δυνάστης των social media συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο  αυτή τη φορά όμως όχι για την αγορά του Twitter αλλά για τη δοκιμή του στο «παζάρι» του ΕΒay. Εκεί όπου αποφάσισε να συνδυάσει το χιούμορ με την δημιουργικότητα, κυρίως όμως να δει πόσο χατζιλίκι μπορεί να πάρει βάζοντας ένα προϊόν που δεν θα θέλει κανείς.

Πρόκεται για το προϊόν Burnt Hair (αυτό ακριβώς που κατάλαβες, καμμένο μαλλί) το οποίο κοστολογείται στα 100 δολάρια αλλά το ΕΒay το πουλάει τουλάχιστον 1000 ανα κομμάτι.

 

 

Με βάση τα όσα ισχυρίζεται ο Musk, μέχρι στιγμής έχει πουλήσει γύρω στα 10 χιλιάδες μπουκαλάκια από την «εσάνς της αποκρουστικής επιθυμίας», κάτι το οποίο σημαίνει ότι έχει βγάλει ένα τίμιο χαρτζιλίκι αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Αυτά ακούμε και μας πέφτουν τα μαλλιά για τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Τουλάχιστον εμάς δεν είναι καμμένα όπως του Musk, αλλά από ότι φαίνεται δεν αξίζουν μία μπροστά στα αντίστοιχα του Mr. Tesla.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved