Γιώργος Κόρκας: Ένας «τρόλερ» που έδωσε αξία στο λάθος ριάλιτι

Είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης ριάλιτι που είδαμε ποτέ. 

Σε ένα ριάλιτι δεν έχεις ποτέ υψηλές απαιτήσεις από τους διαγωνιζόμενους, κυρίως γιατί γνωρίζεις ότι είσαι έρμαιο του ελληνικού trash tv. Ειδικά το «Love Island» το αισθάνεσαι και μόνο που ακούς τον τίτλο ότι βρίσκεσαι στο συγκεκριμένο φάσμα και σίγουρα δεν περιμένεις κάτι σε «Περηφάνια και Προκατάληψη» ή «Τόλμη και Γοητεία». Εγγυημένη τρασίλα.

Όλα αυτά μέχρι να καταλάβουμε τι εστί Γιώργος Κόρκας.

Στην αρχή τον είχαμε παρεξηγήσει λίγο.

 

Ο απόλυτος παίκτης ριάλιτι

Πριν κράξεις τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό απλώς δώσε λίγο χρόνο να σου εξηγήσουμε. Μπορεί για κάποιους το να μπει ένας άνθρωπος σε ριάλιτι να τον κατατάσσει αυτόματα σε κατηγορία «σούργελου», η αλήθεια είναι όμως ότι αν δεν σε νοιάζει να εκτεθείς ή δεν έχεις κάτι να χάσεις, μπορείς να παίξεις το «παιχνίδι» και να μην σου πει κανείς τίποτα. Εκτός βέβαια αν είσαι Γιώργος Κόρκας που το έπαξε με διαφορετικό τρόπο από όσους έχουμε δει σήμερα.

Ο τύπος μπήκε στο «Love Island» όχι για να το παίξει ιστορία, ούτε για να φτιάξει το όνομά του μέσω τσακωμών και μαλλιοτραβηγμάτων όπως συνηθίζεται, αλλά έκανε πραγματικά αυτό που θα ήθελε κάθε τύπος που του βγάζουν εισιτήριο για Τενερίφη από την Ελλάδα: Να κάνει διακοπές και κυρίως την πλάκα του.

 

 

Έπαιξε με βάση τους κανόνες του παιχνιδιού, μίλησε όπως θα έκανε στην παρέα του, πέρασε καλά, έκανε τον γύπα και ταυτόχρονα μας έκανε να (χαμο)γελάμε κάθε φορά που εμφανιζόταν στην οθόνη. Σαφώς και το «Love Island» μπορεί να μην τον κολακεύει, ωστόσο ο άρχοντας έδειξε γιατί διαφέρει από την πρώτη στιγμή. Στην τελική αφού μπορούσε να ζευγαρώσει το έκανε και δεν χρειάστηκε να το παίξει δράμα και ζηλιάρης.

Και όταν πλέον το τρολ του δεν χωρούσε άλλο στο παιχνίδι, ένα βράδυ τα μάζεψε και έφυγε.

 

 

Χαλαρός, όπως όλοι θα θέλαμε να είμαστε

Δεν ξέρουμε αν όντως είναι έτσι χαλαρός στη ζωή του αλλά κάτι μας λέει ότι πρέπει να είναι ακόμα πιο χαβαλές και τυπάρα σε σχέση με το μικρό διάστημα που τον είδαμε στην οθόνη. Μοιάζει πραγματικά αστείο να λέμε ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης ριάλιτι που έχουμε δει, ωστόσο είναι μεγάλη αλήθεια ότι για πρώτη φορά απολαύσαμε τόσο πολύ έναν τύπο που πραγματικά έδειχνε να απολαμβάνει αυτό που κάνει, να μην μπαίνει στο παιχνίδι για να μετατραπεί σε influencer, να μην ζαλίζει κανέναν και όπως αποδείχτηκε, να δίνει αξία σε ένα ριάλιτι που έφαγε «άκυρο» από την αρχή.

Καλός! Καλός! όπως θα έλεγε και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved