Σε αυτό το Πολωνικό μουσείο υπάρχει μία ύπουλη σεξουαλική κατάρα

Όποιος το επισκέπτεται κάνει σίγουρα σεξ.Κάνανε το Make Love Not War πράξη οι άνθρωποι.

Πρόκειται για το Fort Gerhard το οποίο είναι μέρος ενός πρώην πρωσικού φρουρίου του 19ου αιώνα. Όποιος μπαίνει σε αυτό το μουσείο για κάποιο λόγο κάνει σεξ. Σίγουρα μιλάμε για κάποια αρχαία κατάρα εδώ. H αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει για κουφά και κουφά sex spots σε όλον τον κόσμο, όμως στην Πολωνία το τερμάτισαν. Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει σε αυτό το μουσείο. Το έχουν κάνει σποτ για σεξ όργια. Ή τουλάχιστον προσπαθούν. Στο νησί Wolin, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, βρίσκεται το Fort Gerhard το οποίο είναι μέρος ενός πρώην πρωσικού φρουρίου του 19ου αιώνα. Για κάποιο λόγο αυτό το καλοκαίρι όμως περισσότερα από 3 ζευγάρια έχουν "πιαστεί" από το πρόσφατα αναβαθμισμένο σύστημα CCTV υψηλής ποιότητας, να κάνουν σεξ στους χώρους του μνημείου.

Safe Sex: Η ταινία που έφερε την ελληνική σεξουαλική απενοχοποίηση

Κάτι τους ξεσηκώνει, φταίει άραγε ο αέρας, είναι το νερό; Δεν ξέρει κανείς. Ένα γνήσιο σεξουαλικό μυστήριο έχει απλωθεί μέσα σε αυτό το μουσείο και κανείς δεν μπορεί να το λύσει. Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το Μουσείο του Ανατολικού Φρουρίου αναγκάστηκαν να εκδώσουν δημόσια δήλωση η οποία καθοδηγεί τους επισκέπτες να σταματήσουν, να κάνουν σεξ στους χώρους του μουσείου. Σύμφωνα με το μήνυμα, το οποίο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περισσότερα από τρία ζευγάρια φαίνεται ότι διεγέρθηκαν από την ατμόσφαιρα και προχώρησαν σε σεξουαλικές ενέργειες. Μάλιστα, το μουσείο έχει συστήσει τις κοντινές παραλίες ως καλύτερο μέρος για να τολμήσουν τα ζευγάρια. Τι να πει κανείς; Μάλλον όποιος μπαίνει εκεί μέσα παθαίνει κάτι, νιώθει μία «ανέγερση», ένα πάθος μουσειακό, ένα ξεσήκωμα, ένα πράμα τρελό.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η παρακολούθηση του μουσείου έχει εξοπλιστεί πρόσφατα με κάμερες καλής ποιότητας και ένα καταγραφικό. Τουλάχιστον 3 περιπτώσεις μυστήριου σεξ μέσα στο χώρο του μουσείου έχουν καταγραφεί. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί έχουν αρχίσει να φοβούνται για φαντάσματα με σεξουαλικά απωθημένα. Ποιο είναι το συμπέρασμα; Μάλλον αν πάσχεις από έλλειψη όρεξης για σεξ τότε κλείσε αεροπλάνο για Πολωνία και σκάσε στο μουσείο εκεί να δεις άσπρη μέρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved