Black Adam: Μήπως είναι η ταινία που θα σώσει το DCEU;

Οι πρώτες αντιδράσεις πάντως αυτό δηλώνουν και εμείς ελπίζουμε να ισχύουν.

Σαφώς κάθε άνθρωπος εκλαμβάνει την κάθε ταινία με διαφορετικό τρόπο, ειδικά όταν πρόκειται για μπλοκμπαστεριά και αρκετός κόσμος θα συσσωρευτεί στις κινηματογραφικές αίθουσες για να την παρακολουθήσει.

Τρανά παραδείγματα αποτελούν οι ταινίες «The Matrix Resurrections», «Top Gun: Maverick» και «Thor: Love and Thunder». Για την πρώτη υπήρξαν ανάμεικτα συναισθήματα, για τη δεύτερη έγινε λόγος μέχρι και ότι το δεύτερο επεισόδιο ήταν καλύτερο από το original, για το Thor πάλι ακούσαμε θαυμαστά λόγια αλλά μας φάνηκε τρελή πατάτα.

Είπαμε, η άποψη για μια ταινία δεν είναι ποτέ αντικειμενική. 

To «Top Gun: Maverick» ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη.

Όσον αφορά το Black Adam τώρα…

Η αλήθεια είναι ότι εξωτερικά δεν υπάρχει άλλος που να ταιριάζει τόσο πολύ οπτικά στον μεγάλο αντίπαλο του Shazam αυτή τη στιγμή όσο ο Dwayne «The Rock» Johnson, ωστόσο μια μικρή ανησυχία την έχουμε όσον αφορά το darkness που μπορεί να προσδώσει στο χαρακτήρα.

 

 

Μπορεί ο Rock να είναι η κότα με τα χρυσά αβγά για κάθε παραγωγή στην οποία συμμετέχει, εδώ που τα λέμε όμως δεν είναι και ο ηθοποιός που έχεις εμπιστοσύνη. Μήπως όμως αυτή η ανησυχία πρέπει να εξαφανιστεί μετά την ανεπίσημη πρεμιέρα της ταινίας; Διότι τα tweets που πηγάζουν από αυτήν δεν μιλάνε απλά με θετικό τρόπο, αλλά την αποθεώνουν.

 

Μήπως να κλείσουμε από τώρα ένα εισιτήριο για τις 20 Οκτωβρίου που βγαίνει σε κυκλοφορία; Μετά από τόσες πολλές παπάτζες, ας κάνει και το DCEU ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Στην Warner Bros τα έχουν κάνει σαλάτα και προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να γίνουν ανταγωνιστικοί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved