Κάποτε ο Pierce Brosnan παραλίγο να φορέσει τη στολή του Batman

Αλλά την έχασε για ένα χαζό σχόλιο στην audition με τον Tim Burton.

Η ιστορία του Batman στον κινηματογράφο είναι γεμάτη με κεφάλαια που περιγράφουν απίστευτα σχεδόν και φοβερά what-if. Ο Josh Brolin έχασε στο παραπέντε την ευκαιρία να φορέσει την κάπα της νυχτερίδας, ο ρόλος τελικά πήγε στον Ben Afleck. Ο Cillian Murphy ήταν κορυφαίος υποψήφιος πριν ο Kristian Bale αποδειχτεί ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για το ρόλο. Θα πιστεύατε όμως ότι μια φορά κι έναν καιρό, ο Pierce Brosnan διεκδικούσε επίσης τον ρόλο του Batman; Πολύ πριν ο Pierce Brosnan ενταχθεί στο DC Universe ως Kent Nelson / Doctor Fate, πρωταγωνιστώντας δίπλα στον Dwayne "The Rock" Johnson στο επερχόμενο Black Adam, πέρασε από οντισιόν για τον εμβληματικό μανδύα του Batman. Αυτό ήταν περίπου την εποχή που του προσφέρθηκε αρχικά ένας ακόμη εμβληματικός ρόλος, εκείνος του James Bond.

 Ο Penguin είναι ήδη ό,τι καλύτερο έχει κάνει ο Collin Farrell

 
 

O Pierce Brosnan θα μπορούσε και τώρα να παίξει τον 007

Ιστορίες από το παρασκήνιο λοιπόν έχουμε εδώ, για ένα πολύ μικρό και χαζό σχόλιο ο Brosnan έχασε τον ρόλο και από τότε έγινε κινηματογραφική ιστορία όλο αυτό. Ήταν τότε που ο Tim Burton γυρνούσε το Batman. Ο ίδιος ο Brosnan είπε στο Tonight's Show:

 

batman

 

“Είπα στον Tim Burton πως πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος άνθρωπος θα φορούσε το εσώρουχο του πάνω από το παντελόνι. Φυσικά απ' ότι καταλαβαίνετε δεν πήρα τον ρόλο” είπε ο Pierce Brosnan. Τι άλλο θα ακούσουμε. Η αλήθεια είναι όμως πως το σχόλιο παρόλο που ήταν λάθος χρονικά, αισθητικά είχε πολύ γέλιο. Τουλάχιστον το φλεγματικό του χιούμορ σίγουρα ταίριαζε κάπου αλλού και τελικά πήρε αυτό που του άξιζε, δηλαδή τον ρόλο του 007.

Τουλάχιστον ο Bond φοράει το βρακί του κανονικά (απ' όσα ξέρουμε δηλαδή). 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved