Γιατί να μην ενθουσιαζόμαστε που απόψε έχει Παπακαλιάτη;

H Πέμπτη έχει στο πρόγραμμα Γιουρόπα Λιγκ και Ευρωλίγκα, πάνω από όλα όμως έχει Maestro.

Αν η πρεμιέρα του γινόταν Δευτέρα δεν θα υπήρχε κάποιο δίλημμα και ούτε το GNTM 5 δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο «Maestro». Τελικώς η δακρύβρεχτη και πολυαναμενόμενη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην τηλεοπτική πραγματικότητα θα συμβεί απόψε (22:30) και η μάχη της τηλεθέασης θα εξελιχθεί σε ντέρμπι. Ίσως και όχι.

Αν υποθέσουμε ότι αρκετοί άντρες το βράδυ της Πέμπτης θα έχουν ήδη τελειώσει με τις αθλητικές «δραστηριότητες» Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και Ολυμπιακού στην μπάλα, η φάση σηκώνει μια δεύτερη μπίρα και «διπλογήπεδο» για χάρη της πρεμιέρας του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

 

 

Όπως στο NBA All Star Weekend το βασικό event είναι το All Star Game, έτσι λειτουργεί απόψε και comeback του Παπακαλιάτη. Τα ματσάκια είναι οι Διαγωνισμοί Καρφωμάτων και Τριπόντων, το «Maestro» είναι το κυρίως μενού.

Και πώς να μην ήταν άλλωστε.

Τι περιμένουμε από την νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Αυτή η πρεμιέρα δεν χάνεται

Μπορεί να ξέχασες την αίγλη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τόσα χρόνια που απέχει από το χώρο της τηλεόρασης, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν θα την αποκτήσει ξανά και γρήγορα. Άλλωστε από το τρέιλερ έχουμε προϊδεαστεί ότι πρόκειται να κινηθεί σε αντίστοιχα επίπεδα σασπένς με τα σίριαλ που πρωταγωνίστησε στο παρελθόν.

 

 

Όπως είδαμε λοιπόν στο τρέιλερ και διαβάσαμε στην πλοκή ο «μαέστρος» ονόματι Ορέστης μετακομίζει στους Παξούς για να διδάξει αλλά κυρίως να οργανώσει ένα Φεστιβάλ Μουσικής. Αλλά επειδή Παπακαλιάτης είναι αυτός και το μπλέξιμο στα story του είναι σιγουράκι, σύντομα θα τα μπλέξει με την μαθήτριά του, Κλέλια και ο χαμούλης δεν θα αργήσει να έρθει. Σκάνδαλα και άλλα παρόμοια πλησιάζουν, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση ο πήχης δυσκολίας είναι ακόμα μεγαλύτερος. Διότι δεν ζει σε μια πόλη που οι γείτονες δεν ξέρουν καν ποιος μένει δίπλα τους, αλλά σε νησί που όλοι γνωρίζουν αλλήλους, ακόμα και τα μυστικά τους. Η φάση δεν θα είναι «Κλείσε τα Μάτια» που περιμέναμε αρκετά για την αποκάλυψη της αλήθειας με την Πέμη Ζούνη και στα 9 επεισόδια της σειράς θα αποκαλυφθούν όλα και πολύ γρήγορα.

Αυτός είναι ο Παπακαλιάτης που αγαπήσαμε, σε αυτόν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης για να δώσει αξία στα βράδια της Πέμπτης, τουλάχιστον της αποψινής. Ίσα ίσα θα δώσει και κάνα view στο Love Island καθώς όταν θα έχει διαφημίσεις αρκετός κόσμος ενδέχεται να το γυρίσει στο σίριαλ ακόμα και χωρίς τον Γιώργο Κόρκα.

Είμαστε έτοιμοι λοιπόν για το μεγάλο comeback του άρχοντα του ελληνικού σασπένς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved