Άραγε θα δούμε ποτέ τους Blink-182 στην Ελλάδα;

Η punk μπάντα κάνει reunion με το κλασικό της line up μαζί με παγκόσμια περιοδεία και νέο τραγούδι.

Την Παρασκευή θα έχουμε την κυκλοφορία του νέου τους single με τίτλο Edging και στις 11 Μαρτίου θα γίνει η έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας τους. Η περιοδεία ξεκινάει από την Τιχουάνα του Μεξικού και τελειώνει στην Νέα Ζηλανδία το 2024. Ποιος δεν θυμάται άραγε αυτή την επική μπάντα που έχει συντροφεύσει πολλές από τις εφηβικές μας περιπέτειες; Μία μπάντα σταθμός στην ιστορία του μοντέρνου σκληρού ήχου που μπορεί άνετα όμως να συνδυάσει πολλές ποπ μελωδίες και φωνητικά. Ο Tom DeLonge θα είναι στη θέση του frontman μετά από πολλά χρόνια και τώρα οι φανς θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν εν δράση στη σκηνή ξανά. Τι καλύτερο από το να βλέπεις μία αγαπημένη μπάντα με το original line up της;

Η περιοδεία θα είναι πλήρως χορηγούμενη από την Live Nation και οι Blink-182 θα δώσουν άπειρα live σε μία περίοδο πάνω από ένα ολόκληρο χρόνο. Σίγουρα θα τους φάει ο δρόμος αλλά όμως θα είναι για καλό. Τις συναυλίες τους θα ανοίγουν οι Turnstile στη Βόρεια Αμερική, Rise Against στην Αυστραλία, The Story So Far στο Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη και Wallows στη Λατινική Αμερική. Ωστόσο στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα.

 

 
 

Η πώληση των εισιτήριων για την περιοδεία των Blink-182 ξεκινά τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στο blink182.com. Ο DeLonge και ο Hoppus ίδρυσαν τους Blink-182 το 1992 και ο Barker εντάχθηκε ως ντράμερ το 1998. Το συγκρότημα έκανε παύση το 2005, με τον DeLonge να επικεντρώνεται στο συγκρότημά του Angels & Airwaves. Ανασυγκροτήθηκαν για μια περιοδεία επανασύνδεσης και νέα μουσική το 2009, αλλά ο DeLonge αποχώρησε οριστικά το 2015. Ως αντικαταστάτης του ήρθε ο Matt Skiba των Alkaline Trio ενώ ο DeLonge ακολούθησε σόλο καριέρα.  Έγινε δε και παραγωγός του History Channel στο «Unidentified: Inside America's Research». Από τότε, ο Barker συνέχισε να συνεργάζεται με πολλούς άλλους καλλιτέχνες και οι Blink-182, με τον Skiba, κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ, το «California» του 2016 και το «Nine» του 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved