Ο Doc δεν ξέχασε ποτέ του τον Marty

Δύο φίλοι και μια τεράστια αγκαλιά που έκανε το Πάρκινσον να εξαφανιστεί για λίγο.

Δεν είναι καθόλου μυστικό πως ο αγαπημένος Marty του Επιστροφή στο Μέλλον, έχει εμφανίσει Πάρκινσον από τότε που ήταν 29 χρονών. Η νόσος τον ανάγκασε να περιοριστεί πολύ στις τηλεοπτικές και τις κινηματογραφικές εμφανίσεις, αλλά και στις προσωπικές, μιας η καθημερινότητά του έγινε δυσκολότερη λόγω της πάθησης. Δεν ξεχάσαμε όμως ποτέ τον Michael J. Fox και δεν τον ξέχασε ούτε ο κόσμος.

Οι Michael J. Fox και Christopher Lloyd, συναντήθηκαν στο φετινό reunion με αφορμή τα 37 χρόνια από το πρώτο Back to the Future, με τον Michael J. Fox να χρειάζεται βοήθεια για να μπορέσει να περπατήσει μέχρι τον καναπέ που βρισκόταν επί σκηνής. Δήλωσε μάλιστα πως «Η νόσος του Πάρκινσον έχει φέρει ανθρώπους που εξακολουθούν να έρχονται, αλλά είναι ένα δώρο και δεν θα το αντάλλαζα με τίποτα. Άνθρωποι σαν τον Κρις σημαίνουν τόσα πολλά για μένα».

 

christopher lloyd michael j fox

 

Όμως το πιο σημαντικό, το αληθινό που από τον κινηματογράφο πέρασε στην ζωή, είναι η φιλία των δύο ανδρών που δεν σταμάτησε λεπτό να υπάρχει. Για την ακρίβεια, όπως ο Doc δεν ξέχασε ποτέ του τον Marty, έτσι και ο Chris δεν ξέχασε ποτέ του τον Michael J. Όχι μόνο έχουν επαφή όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ο Lloyd ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που στήριξε τον Michael J. Fox το 2000, στο να προχωρήσει στη δημιουργία το Ινστιτούτο Michael J. Fox για την έρευνα της νόσου του Πάρκινσον.

Και όπως όλες οι αληθινές φιλίες, μοιράστηκαν την δική τους με μία αγκαλιά. Που είναι το μεγαλύτερο κληροδότημα που άφησε πίσω του το Back to the Future και που έκανε όλες τις στιγμές που αφιερώσαμε σε αυτό να μετράνε. Η συγκεκριμένη στιγμή, ήταν και μια γερή κλωτσιά στη νόσο του Πάρκινσον.

 

 

Αυτές είναι οι φιλίες που μένουν και που μετράνε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved