Ο Hasbulla είναι έτοιμος να ρίξει ξύλο στο UFC 280

Έχει πιάσει ήδη γωνία στο κλουβί.

Όλοι γνωρίζουμε αυτή την επική μορφούλα, όλοι έχουμε δει αυτή τη τρελή φάτσα στις οθόνες μας. Ναι, ο Hasbulla είναι ένα ιντερνετικό sensation, μας έχει συντροφεύσει στα μεθυσμένα μας βράδια στο μπαρ, μας έχει δώσει κουράγιο μέσα σε ένα ζοφερό κόσμο. Τώρα ο Hasbulla είναι έτοιμος να μπει στο ρινγκ μαζί με τον κολλητό του τον Islam Makhachev και να του δίνει κουράγιο στην ίδια γωνία μαζί του. Φυσικά όπως καταλαβαίνουμε ο ίδιος ο Hasbulla δεν πρόκειται να παλέψει αλλά θα δώσει ψυχολογική και τεχνική υποστήριξη στον Islam Makhachev. Ο ίδιος ο μάνατζερ του Ali Abdelaziz δήλωσε πως ο Hasbulla θα είναι επισήμως στο πλευρό του μαχητή Islam.

 

Όλο αυτό φυσικά μόνο καλό μπορεί να κάνει για την προπώληση εισιτηρίων μιας και ο Hasbi είναι μία διασημότητα διεθνούς βεληνεκούς πλέον, με χιλιάδες ακολούθους στο Insta οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι και βλέπουν μανιωδώς το κάθε μικρό βίντεο του τρομερού μας Hasbula. Μαζί με τον Hasbulla στη γωνία του Islam θα βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του UFC Khabib Nurmagomedov. Η εμπειρία του Khabib Nurmagomedov είναι άπειρη στους αγώνες και φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε γιατί τον χρειάζεται ο Islam.

 

 

Ο Hasbulla επισήμως υπέγραψε συμβόλαιο με το UFC για μερικές promoted εμφανίσεις του στο πλευρό του Islam. Σίγουρα η παρουσία του “Mini Khabib¨ δίνει κουράγιο στον φίλο του Islam να νικήσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved