Χρονοταξιδιώτης από το 2671 μας προετοιμάζει για φασάρα που σκάει όπου να’ναι στη Γη

Τράβα μίλα της, έχεις κάτι λιγότερο από ενάμιση μήνα μπροστά σου.

Έχουμε νέο επεισόδιο στην αγαπημένη στήλη του Ratpack με τον ανεπίσημο τίτλο «Χρονοταξιδιώτες του ΤικΤοκ και παραισθησιογόνα μανιτάρια» και αυτή τη φορά τύπος από το μακρινό 2671 έρχεται να μας ενημερώσει πώς στις 22 Νοεμβρίου δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία το αν θα αφήσουμε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα γιατί αφενός δεν θα προλάβει να έρθει ο λογαριασμός και αφετέρου ενά μεγαλύτερο μπουμ θα ακουστεί στον μέχρι πρότινος γαλανό ουρανό της Ελλάδας. 

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά πέντε κρίσιμες ημερομηνίες μας έδωσε ο Radian Time Traveller για να έχουμε τον νου μας στο άμεσο μέλλον και πολύ τον ευχαριστούμε που άφησε τόσες δουλειές στη μέση ενώ βρίσκεται στο 2671 και γύρισε πίσω στο 2022 για να μας προειδοποιήσει, λες και μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’αυτό. Σαν τη μάνα μας κάνει που μας απειλούσε ότι θα μας δείρει αν πέσουμε με το ποδήλατο. 

 

 

Το πρώτο μεγάλο μπουμ δεν θα γίνει στη Γη, αλλά λίγο παραέξω. Πώς είναι κάτι τύποι από το Κιλκίς που τους ρωτάς από που πού είναι και σου λένε λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη; Αυτό ακριβώς. Ένα αστέρι, όχι αυτό του Βέρτη, θα έκραγεί και ο ουρανός θα φωτίζεται για χρόνια από αυτή την έκρηξη. Εκεί που θα την έχουμε καταβρεί με το όλη μέρα ήλιος, να κάνουμε και λίγη οικονομία στο ρεύμα., στις 8 Δεκέμβρη θα σκάσει στην επιφάνεια της Γης ένας μετεωρίτης.

Αν νομίζατε ότι θα τη βγάλετε με ένα απλό μπουμ που σκοτώσει μερικά εκατομμύρια κόσμου, σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι στον μετεωρίτη θα έρθουν καβάλα και κάτι εξωγήινοι με διαθέσεις ελάχιστα φιλικές. 

Για να μην χαλαρώνουμε πολύ, 12 μέρες μετά ένας σεισμός 9,8 Ρίχτερ στην Τάφρο των Μαριανών θα ανοίξει μια τρύπα από την οποία θα ξεπηδήσουν κάτι χαριτωμένα πράγμα σαν τον Godzilla, αλλά στο πιο νιχιλιστικό. Όλα αυτά τα νέα είδη πάνω στον πλανήτη θα ζουν όσο αρμονικά ζει ένα ζευγάρι που ζει με τα πεθερικά του στο ίδιο σπίτι, αλλά το πραγματικό πανηγύρι θα γίνει με το νέο έτος.

 

 

Στις 29 Γενάρη θα εμφανιστούν κάτι αράχνες ενάμιση μέτρου, που μάλλον δεν θα μας κάνουν Spider-Man αν μας δαγκώσουν, και κάτι αρκούδες με ύψος 7-8 μέτρα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο χρονοταξιδιώτης, που μάλλον έχει καπνίσει τις κάλτσες του, μας ενημερώνει ότι στις αρχές του Μάρτη θα έχουμε το πρώτο υβρίδιο ανθρώπου και χιμπαντζή, αφού προηγουμένως έχει πραγματοποιηθεί κάποιου είδους αναπαραγωγική διαδικασία. Ελπίζουμε όχι σαν αυτή του Randy με τον παγκολίνο που έφερε την πανδημία. 

Και τα μισά από αυτά να γίνουν, ωραία θα περάσουμε πάντως, συνέχισε κύριε χρονοταξιδιώτη να μας γεμίζεις με αισιοδοξία που δεν έχουμε για το μέλλον.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved