O Keanu Reeves κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για χάρη ενός comic

Το BRZRKR έχει πάρει στην κυριολεξία το μυαλό του «John Wick».

Πριν λίγο καιρό είχαμε μάθει τα καλά νέα. Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι το comic BRZRKR των Keanu Reeves, Matt Kindt και Ron Garney, πρόκειται να γίνει live-action ταινία, αλλά και anime σειρά για το Netflix. Μάλιστα, ο Reeves πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο φιλμ, αλλά και να δώσει τη φωνή του για το anime. Τι άλλο να ζητήσει κανείς πια; Τώρα μαθαίνουμε πως ο ίδιος ο Keanu θα το σκηνοθετήσει κιόλας, η δεύτερη φορά που κάνει κάτι τέτοιο μετά το Man Οf Tai Chi. Το BRZRKR αφηγείται την ιστορία του Β, ενός ημίθεου που είναι καταραμένος με την αρρώστια της τρέλας. Ζει αυτή τη ζωή πολλούς αιώνες και πλέον είναι πράκτορας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ο οποίος χρησιμοποιείται ως το απόλυτο όπλο για πολύ επικίνδυνες αποστολές.

 

Constantine 2: Να χαρούμε που επιστρέφει ο Keanu Reeves;

Τώρα σε μια νέα του συνέντευξη ο 58χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι θέλει πολύ σοβαρά να σκηνοθετήσει κιόλας την ταινία BRZRKR. Είπε επίσης πως το σενάριο του Mattson Tomlin ολοκληρώθηκε και το έλαβε πριν από μερικές ημέρες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο Collider:

Ξέρω ότι είναι πολλή δουλειά, αλλά η ταινία που σκηνοθέτησα, το "Man of Tai Chi", έγινε έτσι επειδή συμμετείχα στη διαδικασία συγγραφής και δεν ήθελα να την παραδώσω σε άλλους. Ήμουν σε φάση, ω, εντάξει. Πρέπει να τη σκηνοθετήσω. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στο 'BRZRKR'. Πρέπει να διαβάσω το σενάριο, αλλά με ενδιαφέρει επίσης να έχω έναν συνεργάτη και τι θα μπορούσε να προσφέρει σε αυτό".

 

 
 

Ο Reeves έκανε το ντεμπούτο του στα κόμικς μαζί με τον συγγραφέα των New York Times, Matt Kindt (Folklords, Grass Kings) και τον θρυλικό καλλιτέχνη Ron Garney (Wolverine) με το BRZRKR, το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε στο Kickstarter με στόχο $50.000, τα οποία και κατάφερε πολύ γρήγορα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved