Αν υπάρχει ο θεός των Sons Of Anarchy τότε θα δούμε πάλι τον Jax Teller

Ο Charlie Hunnam «ψήνεται» για Ανάσταση, αν και ακόμα δεν ξέρουμε πώς μπορεί να γίνει.

Είναι δυνατόν να αναστηθεί ο κεντρικός χαρακτήρας της αγαπημένης σειράς Sons Of Anarchy; Κι όμως ο Charlie Hunnam ψήνεται άσχημα να τον επαναφέρει. Δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα το καταφέρει αυτό χωρίς να φανεί εντελώς μούφα, σίγουρα όμως, μετά από δηλώσεις που έκανε, θέλει πολύ να ξαναπαίξει τον ρόλο. Όπως δήλωσε στο Entertainment Tonight, έχει στο μυαλό του ένα σενάριο το οποίο βέβαια βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο. Το δουλεύει μέσα του και αν τελικά καταλήξει σε κάτι καλό τότε θα το βγάλει προς τα έξω στον κόσμο.

 

 
 

Πώς θα αποκτήσεις το στυλ των Sons of Anarchy

Μιλώντας σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό για το Sons of Anarchy, ο Hunnam αποκάλυψε ότι στο μυαλό του και στις συζητήσεις με το FX υπάρχουν δύο σενάρια. Ένα sequel κι ένα prequel. Κι αν για το πρώτο είναι πάνω κάτω εμφανές το τι θα συμβεί, για το δεύτερο δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα. Στη ζωή μετά τον Jax, οι Mayans είναι αυτοί που κυριαρχούν παντού. Η δική τους ιστορία θα ξεκινήσει από την ημέρα του θανάτου του. Δεν θα υπάρξει μια σύνδεση σύμφωνα με τον Hunnam, αλλά θα γίνει μια αναφορά στο παρελθόν, αλλά και για να δοθεί το ακριβές πλαίσιο πάνω στο οποίο αναδύθηκαν οι Mayans.

 

 
 

Από την άλλη όμως υπάρχει και μία περίπτωση να δούμε έναν αναστημένο Jax κάπου εκεί. Αυτό σίγουρα δεν θα χάλαγε κανέναν από τους φανς του Sons. Ο ίδιος ο Hunnam υποστηρίζει πως υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έρθει ξανά στην ζωή ο Jax, πρέπει όμως να είναι σίγουρος πως το σενάριο θα είναι πειστικό γιατί δεν θέλει να βεβηλώσει έναν τόσο καλό και ιστορικό πλέον χαρακτήρα. Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved