«Γύπες» με πιο γυαλιστερό μάτι από αυτό του Κόρκα στο Love Island

Και οι 5 μπορούν να διδάξουν την τέχνη του ηδονοβλεψία στον Γιώργο και ας μην κοιτάνε την Ιωάννα Τζανή.

Το αν το Love Island έκανε κίνηση ματ με την έκτακτη είσοδο της Ιωάννας Τζανή θα το δείξει η πορεία και η τηλεθέαση, το μόνο σίγουρο είναι ωστόσο ότι για την ώρα έχει προκαλέσει έναν αναβρασμό στους Islanders. Τα μεν κορίτσια την κοιτάνε με μισό μάτι, τα αγοράκια από την άλλη δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια από πάνω της. Ειδικά ένας.

 

Αυτόν τον τύπο τον χίωσε η κοπέλα του για να δει Love Island.

And the Winner is… Γιώργος Κόρκας

Το διαδίκτυο «βουίζει» διαρκώς με το στραβοχυμμένο ύφος του, τις προτιμήσεις αλλά και τα κρυφά -πιο εμφανή δεν γίνονται- βλέμματα που μοιράζει στα επίδοξα «θύματά» του. Σαν κανονικός γύπας-ηδονοβλεψίας που το Twitter τον αντιμετωπίζει σαν αυθεντικό σταρ «Μ’ άλλη είναι ζευγάρι, με άλλη έκανε φάση» είναι η φράση που τον μάθαμε, αλλά φαίνεται πως ο τύπος θα μας προσφέρει και άλλες εμπνεύσεις στο μέλλον.

 

 

Ο Γιώργος Κόρκας λοιπόν δεν είναι ένας απλός Islander αλλά ένας «τσίου» της τηλεοπτικής ζώνης, ένα αρπακτικό που με μια ματιά του και μόνο μας θυμίζει τους μεγαλύτερους ηδονοβλεψίες της ιστορίας. Να μας συμπαθείς Κόρκα μας, αλλά ακόμα έχεις πολλά να μάθεις.

Ίσως όταν βγεις από το παιχνίδι το μάτι και το νύχι να γυαλίζουν το ίδιο, όπως και των παρακάτω.

 

Ζάχος Δόγκανος

Δεν έχει σημασία αν είσαι από αυτούς που τον θεωρούν γύπα ή «σκύλο που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει», το ματάκι του Ζαχούλη παίζει, ειδικά κάθε φορά που περνάει θηλυκό στο διάδρομο του Μεγάρου. Και θα το κάνει, ακόμα και αν η αρραβωνιαστικιά του είναι μπροστά. Κόρκα, από τον Ζάχο θα μάθεις πώς να μπανίζεις την Ιωάννα και να τα έχεις με την Αναστασία ή όποια άλλη τύχει.

 

 

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Όταν κάποιος σε αμφισβητεί πρέπει να σκέφτεσαι όπως ο Ζλάταν. Ο τρόπος είναι μόνο ένας: επίθεση. Το ίδιο κάνει στην μπάλα, κυρίως όμως το εφαρμόζει στην κανονική ζωή. Μια φορά και ένα καιρό ως παίκτης της Μπαρτσελόινα, μία δημοσιογράφος αμφισβήτησε τον αντρισμό του Σουηδού και εκείνος της απάντησε αναλόγως «Έλα σπίτι, εσύ και η αδερφή σου». Κόρκα, μάθε από τον «άρχοντα» πώς να απαντάς στην Αναστασία όταν σου τη λέει ότι κοιτάς την Ιωάννα. Ακόμα και αν σου έχει πέσει το σαγόνι.  

 

 

Γιώργος Τσελίκας

Κάθε καλοκαίρι είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της τηλεόρασης. Ένας δεύτερος, πιο θερμός «καύσωνας» των δελτίων, ο Γιώργος Τσελίκας ξέρει πώς να συνδυάζει ρεπορτάζ και προσωπική ευχαρίστηση. Θέλει να βγάλει θέμα ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει ζουμί. Θα το εντοπίσει, θα το κυνηγήσει, θα πετάξει από πάνω του άμα χρειαστεί και ο φακός θα τον ανταμείψει με δόξα. Ο Κόρκας μόνο να μάθει έχει από το «στολίδι» των καλοκαιρινό ρεπορτάζ.

 

Έλληνες δημοσιογράφοι που αξίζουν φλερτ on air

Τσάντλερ Μπινγκ (Τα Φιλαράκια)

Μια φορά τον έπιασε η Μόνικα επ’ αυτοφόρω και εξαιτίας του έδιωξε την ξαδέρφη της από το σπίτι. Βέβαια για να τα λέμε όλα, όταν η ξαδέρφη είναι η Ντενίς Ρίτσαρντς δύσκολο να μην πάθεις «Κόρκα» μπροστά στο κορίτσι σου. Γνωρίζοντας τις ιδιοτροπίες της Μόνικα θα βάζαμε και στοίχημα ότι θα τον έστελνε σπίτι του πριν το γάμο, το ότι τελικά παντρεύτηκαν και έγιναν μάλιστα γονείς κάτι πρέπει να μας λέει για τον κύριο Μπινγκ. Πάντα υπάρχει τρόπος να κρατήσεις το κορίτσι Κόρκα μας, ακόμα και όταν κοιτάζεις άλλη. Μάθε κάτι από τον Τσάντλερ.

 

 

Ο Πρώτος Ματάκιας, Στάθης Ψάλτης

Στην εποχή των remakes και των reboot ίσως η εμφάνιση του Κόρκα να εμπνεύσει κανέναν σκηνοθέτη να ξαναφέρει στη ζωή τον ηδονοβλεψία της καρδιάς μας, Σίμο Αυτιά. Ή αυτό, ή να τον δανειστούν οι μυστικές υπηρεσίες για παρακολουθήσεις ύποπτων γυναικών. Όπως και να ‘χει ο Κόρκας θα έχει σίγουρα δουλειά μετά το Love Island. Είτε σαν νέος Στάθης Ψάλτης, είτε σαν φωτοκύτταρο. Το ίδιο είναι άλλωστε.

Stathis Psaltis Matakias


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved