Ο «Έλληνας Steph Curry» έχει ταξί και προκαλεί τον κόσμο σε σουτάκια

Με τέτοιο «φονικό» σουτ όλοι οι σκάουτερ του ΝΒΑ θα πηγαίνουν κούρσα μαζί του.

Καιρό είχαμε να δούμε κάτι τέτοιο πάντως. Μας ήρθε στο μυαλό εκείνη η επική ταινία White Men Can't Jump. Ένας τυχαίος ταξιτζής, Έλληνας, που ξέρει να παίζει τρελό μπασκετάκι και βάζει τα γυαλιά σε όλους τους Αμερικάνους που τον κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα. Το όνομα του είναι Γιώργος Παπουτσής και κάθε απόγευμα σκάει στα γηπεδάκια του Μπρούκλιν και δίνει μαθήματα ντρίπλας και πάσας στους Αμερικάνους.

 

O Nicolas Cage θέλει να γίνει ο επόμενος κακός του Batman κι έχει την αμέριστη στήριξή μας

Ο άνθρωπος αυτός δεν χρειάζεται ούτε καν αθλητικά παπούτσια, δεν χρειάζεται στολές, χρειάζεται μόνο μία μπάλα. Μπορεί να ρίχνει τρίποντα κι έξω από το γήπεδο, στο χαλαρό, μπορεί να «χλατσάρει» και μέσα από το ταξί του. Ο George the Messiah, όπως τον λένε στη γειτονιά, μπορεί να κάνει θαύματα μέσα στο γήπεδο, κι ας είναι και της γειτονιάς.

 

 

Ο Γιώργος Παπουτσής έχει γίνει ένας DIY θρύλος στις γειτονιές με τα γηπεδάκια στην Νέα Υόρκη και μπορεί να βάζει τα γυαλιά σε όσους περνάνε και τον αμφισβητούν. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πότε θα κάνει το επόμενο θαύμα του. Φυσικά όταν τον βλέπεις δεν σου περνάει από το μυαλό πως μπορεί να ξέρει τόσο καλό μπάσκετ, η μορφή του Γιώργου Παπουτσή είναι απόλυτα Βιβλική και μας θυμίζει άλλες εποχές. Εμείς χαμογελάμε καθώς τον βλέπουμε να «χλατσάρει» στις γειτονιές του Μπρούκλιν. Ελπίζουμε να οδηγεί το ίδιο καλά και το ταξί του. Αν πας Νέα Υόρκη τότε ψάξε να το βρεις, μπορεί να σου μάθει μπάσκετ εκτός από το να σε πάει όπου θες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved