Gossip Tv «Μου έριξε Χ γιατί ήθελε να δει Love Island»

Και μετά αναρωτιέται που δεν της απαντάω.

Δεν λέω, έχω και εγώ τις ένοχες απολαύσεις μου και το GNTM είναι πάντα ανάμεσά τους, επομένως κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ έχω πρόγραμμα. Το θέμα είναι όμως ότι όσο και να μου αρέσει δεν θα το έβαζα ποτέ πάνω από μία έξοδο ή μια υποχρέωση. Στην τελική πλέον υπάρχει και το On-Demand κάθε καναλιού που μπορείς να ξαναδείς το επεισόδιο ανά πάσα στιγμή.

Κάποιοι το αποκαλούν και «Τσάμπιονς Λιγκ της Δευτέρας».

Όπως και να το κάνουμε άμα άκουγες την ατάκα «έχω να δω GNTM απόψε, ας βγούμε άλλη μέρα» ακούγεται κάπως γελοίο, άμα όμως σου έλεγα «έχει Love Island απόψε, τα λέμε αύριο» θα δικαιολογούσα παραπάνω τον αναβρασμό.

 

 

Και κάπου εδώ πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτή η ατάκα δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας μου, αλλά μια αυθεντική απάντηση από το (άλλοτε) υποψήφιο κορίτσι.

Πραγματικά με χίωσε για το Love Island. Θα το τονίσω ξανά, όπως κάνει και ο Νίκος Συρίγος στα κείμενά του. ΓΙΑ ΤΟ LOVE ISLAND.

Κάποιοι έχασαν την πρεμιέρα του Love Island και τρελάθηκαν (εντάξει υπερβάλλω).

Είναι να τρελαίνεσαι

Το ότι βλέπω GNTM δεν μου δίνει και πολλούς πόντους ποιότητας λόγω της προτίμησης προς την ελληνική trash tv, παρόλα αυτά το ότι δεν άντεξα να δω παραπάνω από 10 λεπτά Love Island ένα ελαφρυντικό μου το δίνει. Δεν θέλω να εκφραστώ κάπως για τη συγκεκριμένη εκπομπή, αυτό μπορεί να το κρίνει ο ίδιος ο κόσμος. Μου δίνει όμως κάθε δικαίωμα να ξενερώσω μαζί της.

 

 

Θα μου πεις η ατάκα «θέλω να δω Love Island» μπορεί να ήταν κάτι όπως το «έχω να κάνω κουρδοσίτινγκ» όπως το μάθαμε από τη Θεοδώρα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ωστόσο το ότι μου ‘χει ρωτήσει ήδη πού θέλω να πάμε σήμερα, με έχει πάρει τρία τηλέφωνα και ύστερα έστειλε άλλο ένα μήνυμα γιατί δεν απαντάω μάλλον καταρρίπτει αυτόν τον ισχυρισμό.

Εγώ είδα την πρώην μου ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες του GNTM.

Δεν πειράζει κοπέλα μου, κάτσε να δεις Κλαούντια Πένκα και Ιωάννα Τζανή, εγώ δεν θέλω να βγω απόψε μαζί σου. Θα δω GNTM, ακόμα και χωρίς Χατζηπαντελή. 

Υπερβάλλω που αντιδράω έτσι; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved