Wakanda Forever: Το δεύτερο trailer αποδεικνύει πως υπάρχει ακόμα προστάτης

Η Shuri αναλαμβάνει να φορέσει την μαύρη στολή.

Έχουμε ξαναπεί πως μετά τον άδικο χαμό του Chadwick Boseman, δεν μπορεί να υπάρξει άλλος T’Challa. Τουλάχιστον όχι για αυτή τη γενιά φανατικών της Marvel. Μέχρι τότε ωστόσο, το νέο trailer για το Wakanda Forever που έρχεται κοντά μας στις 11 Νοεμβρίου, αποδεικνύει πως η χώρα δεν είναι μόνη. Υπάρχει ακόμη προστάτης.

O Namor που γνωρίσαμε από τα κόμιξ στα Fantastic Four, αποφασίζει να έρθει στην επιφάνεια με αφορμή το θάνατο του T’Challa, ως άρχοντας της Talocan – παρότι ο Namor στα κόμιξ είναι κανονικά ηγέτης της Ατλαντίδας. Ωστόσο όσον αφορά την υπόθεση που θα ακολουθήσει η ταινία, μάλλον θα είναι παρόμοια με εκείνη των κόμιξ, όπου ο Black Panther (η αδερφή του Shuri στην προκειμένη περίπτωση) ετοιμάζει την γραμμή άμυνας της Wakanda ώστε να…αμυνθεί στους εισβολείς.

Ανεξαρτήτως το πως θα εξελιχθεί η εμφάνιση του Namor που υποδύεται ο Techor Huerta, το δεύτερο trailer δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό και μας βάζει σε ένα ετοιμοπόλεμο κλίμα αλλά και σε μία διαπίστωση: η Wakanda δεν θα πέσει εύκολα.

Έρχεται στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved