Assosiated Press Ο Elon Musk δίνει συμβουλές διατροφής και πραγματικά απορούμε

Διάβασε ότι είναι «αδύνατος και υγιής» στο Twitter και το πήρε πάνω του. Η διατροφή του πάντως δεν είναι λάθος, αλλά αμφιβάλουμε αν την ακολουθεί.

Έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο άνω-κάτω με τα όσα συμβαίνουν μεταξύ εκείνου και του Twitter, ύστερα έχει δημιουργήσει δική του μόδα με τα αυτοκίνητα (Tesla) ενώ ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει τη δική του «αεροπορική» εταιρία που απλώς δεν σε μεταφέρει σε άλλες χώρες του κόσμου αλλά στο διάστημα. Τίποτα άλλο; Αυτά και ακόμα πολλά είναι ο Elon Musk στις μέρες μας.

Ξέρουμε βέβαια τι ΔΕΝ είναι. Fit. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ πίσω, τα στιγμιότυπα από το καλοκαίρι στη Μύκονο φαίνεται θα μείνουν αρκετό καιρό χαραγμένα στο μυαλό μας.

 

 

Πολλές φορές χρειάζεσαι ένα ειδικό σοκ για να αλλάξεις κάποια πράγματα και στην περίπτωση του Mr. Tesla φαίνεται ότι τα άπειρα σχόλια για τα περιττά κιλά και το σολάριουμ που χρειαζόταν, τον ταρακούνησαν αρκετά προκειμένου να κόψει τις περιττές τροφές και τα μπέργκερ.

Με το τόσο φορτωμένο και εργασιομανές πρόγραμμά του βέβαια είναι λογικό οι διατροφικές του προτιμήσεις να μην είναι οι καλύτερες όπως επίσης το ότι δεν προλαβαίνει να διαθέσει λίγο χρόνο για γυμναστική μέσα στη μέρα. Παρόλα αυτά λίγες μέρες μετά το τρολάρισμα στην Μύκονο, ο Musk αποφάσισε να κάνει το comeback του και να πει σε όλο τον κόσμο ότι έχασε καμιά δεκαριά κιλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

 

 

Ίσως αυτό να άκουσαν οι άπειροι «ακόλουθοί» του στο Twitter και να έφτασαν στο σημείο να τον ρωτήσουν ποιο είναι το μυστικό του για να παραμένει «αδύνατος και υγιής».

Η απάντηση ήταν μονολεκτική αλλά ενδεχομένως να είναι η μόνη που μπορεί να ακολουθήσει αυτό τον καιρό με βάση το πολυάσχολο πρόγραμμά του: Fasting, ή στην ελληνική αργκό η διαλειμματική νηστεία.

Τι είναι η διαλλειματική νηστεία που την κάνει τόσος κόσμος;

Ο Musk είναι ο άρχοντας του διαδικτύου αυτή τη στιγμή και ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο με την ειδική δύναμη να δυναστεύει μυαλά με ένα και μόνο tweet του. Μπορεί να έχει ένα από τα πλέον μοναδικά μυαλά στον κόσμο, ωστόσο ακόμα δεν έχει φτάσει σε σημείο να μας πείσει περί διατροφών μετά από αυτό που είδαμε στη Μύκονο.

Ας βγάλει μια φωτό με το νέο του λουκ και τότε πραγματικά θα τον ακούσουμε. Μέχρι τότε, μόνο για τα bitcoin θα μας επηρεάζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved