Μετά το «Σασμό» δεν υπήρχαν αντοχές για trash tv.

Επιτέλους έγινε η πολυπόθητη πρεμιέρα του «Love Island» και ο κόσμος των ριάλιτι βρήκε τον «μάστορά» του. Ο συνδυασμός «Survivor», «Big Brother» και «Power of Love» ήρθε στη ζωή μας εκ Τενερίφης και το 15.7% της τηλεθέασης άφησε τηλεόραση ανοιχτή μετά τις 23:15 για την τηλεοπτική μεταγραφή αεροδρομίου.

Έχεις δει το βαρύ πυροβολικό του Love Island;

Ήταν έτσι όμως;

 

 

Το ξέρουμε ότι στα social media ο καθένας επιστρατεύει τον αναβρασμό και την αρνητικότητά του, ωστόσο κάτι μας λέει ότι ο ερχομός του «Love Island» μάλλον δεν χαροποίησε τον κόσμο και τόσο πολύ. Τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Υπάρχουν και αυτοί που δεν βλέπουν ούτε καν GNTM.

Δεν χρειάζεται να σου σχολιάσουμε εμείς κάτι, μια βόλτα από Twitter και το hashtag #LoveIslandGR θα σου λύσει αρκετές απορίες.

 

 

Σαν να μην υπάρχει όρεξη για trash-ίλα

Πολλοί περίμεναν να δουν την πρεμιέρα του Love Island αλλά υπήρχαν πολλοί παραπάνω που δεν είχαν καν την όρεξη να ανοίξουν την τηλεόραση, προτιμώντας να μάθουν σήμερα πώς πήγε τελικά το πρώτο επεισόδιο, αν έχει τελικώς κάποιο νόημα ή παρουσιάζουν ενδιαφέρον τα ζευγάρια της βίλας.

Μήπως όμως ο κόσμος κουράστηκε από την πολύ trash tv;

 

Μπορεί να φταίει ότι τόσα χρόνια βαρεθήκαμε την trash-ίλα και ελπίζουμε σε κάτι στοιχειωδώς πιο ποιοτικό, το ότι στην εικόνα του Love Island θυμηθήκαμε το «The Bachelor» και ξενερώσαμε παραπάνω, ή απλά εκείνη την ώρα νυστάζαμε πολύ για να δούμε ίντριγκες και ριάλιτι ζευγάρια. Τις επόμενες μέρες μπορεί το κλίμα να αλλάξει άρδην και να γυρίσει υπέρ του νέου ριάλιτι, ενδεχομένως να γεμίσει με ακόμα μεγαλύτερη ξενέρα τον κόσμο.

Ποιος ξέρει; Αν ρωτάς εμάς, εμείς προτιμήσαμε να δούμε καμιά σειρά στο Netflix ή ταινία. Θα το σκεφτούμε από την επόμενη βδομάδα.

Aν απόψε θες να σου κάνουμε μια πρόταση για απόψε, έχουμε να σου προτείνουμε ταινία.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved